REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Dining festiv în decor natural

Crearea unei atmosfere autentice de Crăciun e importantă - de la alegerea unor materiale naturale, atemporale și sustenabile, până la combinarea lor cu alte accesorii pentru un efect plăcut. Anul acesta, poți alege să aranjezi masa într-un mod mai special, combinând câteva crenguțe luate din copaci sau de prin pădure cu alte mici accesorii.

Bloggerița Zergi Bori din Ungaria a pregătit două inspirații pentru tine, arătându-ți cum poți asorta armonios vasele, decorațiunile și accesoriile pentru un efect surprinzător. Îți va lua doar 10 minute - aruncă o privire să vezi cum poți face! ♥

Aranjament festiv cu crenguțe de conifere

Culorile naturale - maroul, verdele, albul - se combină în mod armonios împreună, iar câteva accente aurii creează o notă mai festivă.

Detaliile mici fac diferențe notabile în întregul decor. Ca de exemplu, frunzele de eucalipt cu numele invitaților scris de mână pe ele. Sau, în locul șervețelelor de unică folosință, folosește unele textile - sunt nu numai o soluție eco-friendly, ci arată și mai elegant.
Baza aranjamentului o reprezintă fața de masă în carouri, pe care o poți folosi nu numai de Crăciun, ci și cu alte ocazii.

Lumânările ecologice din stearină nu emit substanțe dăunătoare atunci când ard. De asemenea, ard foarte încet, astfel că te poți bucura de atmosfera creată de ele pentru mult timp.

Un strop de culoare

Acest aranjament are aceeași bază ca primul prezentat, doar că în locul crenguțelor de conifere se pun unele de măceș, iar rezultatul e unul cu totul diferit. Alege-le fără frunze - fructele colorate ies mai mult în evidență și se văd minunat.

Combinația dintre maro și roșu e specială - tocmai de aceea bloggerița Zergi Boris a folosit niște sticle vechi (inițial folosite pentru ulei) pe post de vaze decorative. Putem recunoaște cu toții că arată fascinant!

Vrei să simți și mai mult spiritul Crăciunului?

Bloggerița Zergi Bori din Ungaria îți prezintă rețetele sale vegetariene preferate, pe care le poți pregăti și tu. Sau te poți inspira de cum a decorat livingul său - aruncă o privire! ♥