REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Un living creativ în care poți fi tu însuți

Îți place să fii diferit și să te deosebești de ceilalți? Ai tendința de a-ți manifesta creativitatea neîngrădită, ca un star rock sau un artist? Nu lăsa regulile să te împiedice din a-ți mobila interiorul exact așa cum îți dictează personalitatea!

Nu te teme să combini piese diferite, chiar aparent incompatibile. Înconjoară-te cărțile preferate sau creează-ți propria galerie de artă pe perete! Într-un astfel de interior, ideile creative vor veni de la sine și te vei simți bine în pielea ta.

Un perete ca într-o galerie de artă

Acasă e locul în care te poți exprima oricum dorești, fără constrângeri. Ai fotografii sau postere favorite? Etalează-le în tot apartamentul așa cum îți place! Rezemarea lor pe podea de perete adaugă o notă de originalitate.

Într-un fotoliu balansoar...

... inspirația vine mai ușor. Este locul perfect pentru a medita, a asculta muzică, a citi cărți sau reviste. Chiar și o cafea sau un pahar de vin au altgust atunci când le savurezi în timp ce te legeni.

Și pentru că interioarele în stil boem includ, mai ales, piese originale, nu ezita să combini formele și culorile fotoliilor.

Inspirație muzicală

Te numeri printre cei „de modă veche” care apreciază lucrurile care spun o poveste? Aplelează la piese retro care-ți deocrează livingul în mod original!

Dacă vrei să te bucuri de muzică în toată splendoare sa, alege un
pick-up / gramofon pe care să-l conectezi la un difuzor.

Păstrează armonia!

Nu te grăbi atunci când creezi compoziția generală din decor. Chiar și în cazul unui interior eclectic, respectă regula de a nu lucra cu mai mult de trei culori intense..

Negru și alb

O combinație atemporală care animă interiorul, fie că o repeți sub forma unor accesorii sau alegi să fie la o piesă solitaire.

Nu ezita să folosești această combinație pentru a crea o galerie de tablouri acasă. Tablourile alb-negru vor arăta foarte bine împreună și nu contează dacă preferi ceva abstract, fotografia sau imaginile grafice.

Vrei să te inspiri mai mult pentru living?