Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O cameră de zi creativă, pentru un suflet artistic

Ai tendința de a fi diferit și îți place să te deosebești de ceilalți? Ai tendința de a îți manifesta creativitatea neîngrădită, ca un star rock sau un artist? Nu lăsa regulile să te împiedice din a îți mobila interiorul exact așa cum îți dictează personalitatea ta.

Nu te teme să combini piese diferite, chiar aparent incompatibile; înconjoară-te cu operele literare preferate și creează-ți propria galerie de artă pe perete. Într-un astfel de interior, ideile creative vor veni de la sine și te vei simți bine în pielea ta.

Inspirația vine mai ușor

...într-un fotoliu - balansoar. Este locul perfect pentru a medita, a asculta muzică, a citi cărți sau reviste. Chiar și o cafea sau un pahar de vin au alte arome atunci când le savurezi în timp ce te legeni.

Negru și alb

Această combinație nemuritoare îți va însufleți interiorul, indiferent dacă o alegi sub forma unei singure piese sau ca model repetitiv pentru mai multe accesorii.

Inspirație muzicală

Te numeri printre cei cărora le place muzica și o vor cât mai aproape de sufletul său? Acest pick-up te va încânta cu designul său vintage și sunetul analogic inconfundabil al vinilului.

Dorești mai multă inspirație?

Descoperă și alte piese de design pentru camera de zi!