REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

5 sfaturi pentru împachetarea cadourilor în mod original

Anul acesta, vrei să eviți scenariul în care jumătate din spațiul de sub brad este ocupat de hârtia rămasă după despachetarea cadourilor?

Inspiră-te din ideile noastre de ambalaje sustenabile. Cu ajutorul acestora, vei evita risipa inutilă, vei petrece mai puțin timp cu pregătirile, iar rezultatul va fi unul absolut original.

Sfatul nr. 1

Cutii și cutiuțe practice

Ai mai multe cadouri pregătite special pentru cineva drag, pe care nu vrei să le ambalezi individual, dar nici să le pui într-o pungă banală pentru cadouri?

Soluția este să le oferi într-o cutie stilată din bambus, care este chiar ea un cadou în sine. O poți folosi, spre exemplu, pentru a-ți organiza biroul sau obiectele mici din baie.

Sfatul nr. 2

Cum să ambalezi obiectele flexibile?

Unele cadouri... nu sunt chiar ușor de oferit. Din cauza faptului că nu stau într-o formă sau poziție stabilă, sunt aproape imposibil de ambalat, reclamând cantități enorme de hârtie. Soluția este foarte simplă!

Un coș de depozitare din alge marine arată excelent sub brad, fiind și un obiect practic sau decorativ în casa ta în tot restul anului. ♥

Sfatul nr. 3

Împachetare rapidă, eficientă și interesantă, cu ajutorul textilelor

Atunci când ai la îndemână o eșarfă frumoasă sau niște prosoape simpatice pentru bucătărie, ar fi păcat să nu le etalezi. Iar în cazul lor, scapi și de calvarul lipirii și al obținerii unor cute perfecte.

Dacă nu te simți foarte încrezător în abilitățile tale de a potrivi design-ul ambalajului cu cadoul, această idee este pentru tine. ♥