-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Un colț de lucru cu „suflet” industrial

Îți place să lucrezi din diferite cafenele și pub-uri moderne, unde atmosfera este foarte plăcută? Din păcate, nu este întotdeauna posibil să stai confortabil la masa ta preferată, ca un adevărat nomad digital. Însă poți aduce atmosfera din cafenele chiar la tine în locuință, astfel încât lucratul de acasă va deveni și mai plăcut.

Amenajează-ți biroul de acasă în stil industrial contemporan, combinându-l cu elemente naturale și vei vedea cum într-un astfel de decor, ideile bune vor veni mult mai rapid!

Combină culorile naturale cu metalul

Dacă vrei să ai un spațiu de lucru care are același vibe precum cafeneaua în stil industrial la care obișnuiai să mergi foarte des, atunci alege piese de mobilier și accesorii în nuanțe naturale sau pământii, precum bej, verde sau gri. Un element important este și metalul, care este caracteristic stilului industrial.

Birou ca o junglă urbană

Înconjoară-te de o oază luxuriantă atunci când lucrezi de acasă! Plantele de interior purifică aerul și te ajută să-ți odihnești vederea de la atâta concentrare. Nu vei mai ști ce e stresul atunci când biroul este plin de plante verzi!

N-ai găsit ceva pe placul tău?

Avem pentru tine o selecție variată de birouri, scaune pentru birou, articole de papetărie și alte accesorii utile.