Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un colț de lucru cu „suflet” industrial

Îți place să lucrezi din diferite cafenele și pub-uri moderne, unde atmosfera este foarte plăcută? Din păcate, nu este întotdeauna posibil să stai confortabil la masa ta preferată, ca un adevărat nomad digital. Însă poți aduce atmosfera din cafenele chiar la tine în locuință, astfel încât lucratul de acasă va deveni și mai plăcut.

Amenajează-ți biroul de acasă în stil industrial contemporan, combinându-l cu elemente naturale și vei vedea cum într-un astfel de decor, ideile bune vor veni mult mai rapid!

Combină culorile naturale cu metalul

Dacă vrei să ai un spațiu de lucru care are același vibe precum cafeneaua în stil industrial la care obișnuiai să mergi foarte des, atunci alege piese de mobilier și accesorii în nuanțe naturale sau pământii, precum bej, verde sau gri. Un element important este și metalul, care este caracteristic stilului industrial.

Birou ca o junglă urbană

Înconjoară-te de o oază luxuriantă atunci când lucrezi de acasă! Plantele de interior purifică aerul și te ajută să-ți odihnești vederea de la atâta concentrare. Nu vei mai ști ce e stresul atunci când biroul este plin de plante verzi!

Doplňky do pracovny pro tvořivé duše

Obnáší vaše práce notnou dávku kreativity? Inspirativní ateliér probudí vaše múzy k životu. Pro tu správnou atmosféru nalaďte oblíbenou hudbu a uvařte si lahodný čaj nebo kávu.

N-ai găsit ceva pe placul tău?

Avem pentru tine o selecție variată de birouri, scaune pentru birou, articole de papetărie și alte accesorii utile.