-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O baie în stil mid-century. În vizită acasă la blogger-ul Ania Dominik

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Ania Dominik, alias Scraperka, este pasionată de designul de interior de câțiva ani. De aceea a avut o viziune clară atunci când și-a mobilat propria baie. Și-a dorit o baie spațioasă, în care piesele clasice și cele minimaliste să se combine armonios.

Ania tânjea după un SPA, cu elemente din lemn masiv și metal, dar și din ceramică albă. În cele din urmă, a reușit să-și amenajeze un interior unic în stilul mid-century modern în care atenția ne-a fost captivată mai ales de caloriferul și robinetele retro aurite.

O baie mid-century

În baia Aniei nu este nimic pus la întâmplare. Fiecare detaliu este bine gândit. Datorită paletei simple de culori, spațiul nu pare deloc aglomerat în ciuda abundenței elementelor aurii. Faianța clasică, albă și gresia alb-negru se completează perfect. Un rol important estetic îl au și elementele din lemn și ratan.

Cel mai mult îmi ador baia, spa-ul meu de acasă. Aprind lumânări, ascult muzica mea preferată, pun uleiuri esențiale în apa din cadă... iau o carte, o ceașcă de ceai fierbinte sau un pahar de vin și mă simt ca în rai.

Mai multe recomandări, sfaturi și inspirații găsești aici