Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O baie în stil mid-century. În vizită acasă la blogger-ul Ania Dominik

Ania Dominik, alias Scraperka, este pasionată de designul de interior de câțiva ani. De aceea a avut o viziune clară atunci când și-a mobilat propria baie. Și-a dorit o baie spațioasă, în care piesele clasice și cele minimaliste să se combine armonios.

Ania tânjea după un SPA, cu elemente din lemn masiv și metal, dar și din ceramică albă. În cele din urmă, a reușit să-și amenajeze un interior unic în stilul mid-century modern în care atenția ne-a fost captivată mai ales de caloriferul și robinetele retro aurite.

O baie mid-century

În baia Aniei nu este nimic pus la întâmplare. Fiecare detaliu este bine gândit. Datorită paletei simple de culori, spațiul nu pare deloc aglomerat în ciuda abundenței elementelor aurii. Faianța clasică, albă și gresia alb-negru se completează perfect. Un rol important estetic îl au și elementele din lemn și ratan.

Cel mai mult îmi ador baia, spa-ul meu de acasă. Aprind lumânări, ascult muzica mea preferată, pun uleiuri esențiale în apa din cadă... iau o carte, o ceașcă de ceai fierbinte sau un pahar de vin și mă simt ca în rai.

Când vine vorba de accesorii precum prosoape, oglinzi, organizatoare sau savoniere, le aleg spontan. Cumpăr întotdeauna online astfel de accesorii pentru baie. Am pariat pe Bonami.

Mai multe recomandări, sfaturi și inspirații găsești aici