Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Sfaturi despre cum alegi și așezi decorațiunile pe comodă

Atunci când răsfoiești reviste de design interior admiri compozițiile perfecte, unde decorațiunile sunt aranjate cu precizie pe comode?
Nu este deloc imposibil să obții un aspect similar și pentru casa ta, chiar și fără să apelezi la un profesionist.

Indiferent de stilul adoptat de tine, fie el minimalist, clasic sau boho, noi îți arătăm cum să transformi și cea mai banală comodă într-o piesă vedetă.

1. Delimitează 3 zone

Deoarece comoda are tendința de a fi îngustă și mai lungă, este recomandat să stabilești un „spațiu de lucru" pe care îl împărțiți în trei părți: stânga, dreapta și centru. Încercă să folosești și peretele din spatele comodei, pe care poți amplasa elemente care să compenseze înălțimile diferite din cameră, determinate de dulapuri, ferestre și uși.

2. De la cel mai mare la cel mai mic

Atunci când creăm o compoziție, cel mai bine este să începem din zona de centru, sau de la cea mai mare piesă, care va fi „ancora” după care vei aranja și restul elementelor. Aceasta poate fi un tablou, un poster, o oglindă sau chiar un televizor. În timp ce un tablou poate fi adesea așezat direct pe comodă, oglinda trebuie agățată pe perete, cel mai bine la o înălțime de 15 - 25 cm deasupra comodei.

Bineînțeles că trebuie să ții cont de dimensiunea și forma oglinzii. Cele rotunde arată mereu echilibrat, dar dacă alegi una dreptunghiulară, lățimea oglinzii ar trebui să acopere aproximativ două treimi din lățimea comodei.

Mai multe inspirații pentru amenajări interesante