REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Zonă de relaxare în stil minimalist

Plantele din grădina ta arată atât de bine și totul e armonios încât nu simți nevoia de a decora zona de relaxare outoor prea mult? Până la urmă, e important să te simți cât mai confortabil acolo, iar un fotoliu, o măsuță pentru gustări și o băutură răcoritoare în mână reprezintă tot ce ai nevoie vara pentru relaxare.

Alege din selecția noastră de piese de mobilier practice de exterior cu forme simple și din materiale de calitate! Îți vom arătă și cum poți amenaja o zonă outdoor minimalistă, originală și cozy.

Futonurile variabile Karup Design sunt alegerea ideală pentru cei care vor să amenajeze zona outdoor într-un mod mai neconvențional.

Atunci când sunt pliate, pot fi folosite pe post de scaune, iar apoi pot fi transformate ușor în saltele confortabile. În plus, pot fi mutate ușor oriunde în grădină sau pe terasă.

Alege piese de mobilier cu forme simple și linii grațioase și acordă atenție detaliilor interesante, cum este, de exemplu, un spătar cu coarde sau un blat din gresie.

Ia în considerare și funcționalitatea materialelor. La mobilierul tapițat, e bine să alegi o tapițerie care se usucă rapid, iar husa este rezistentă la murdărie - așa cum este șezlongul de la brandul Hartman.

Decorațiunile și accesoriile trebuie să fie puține, dar alese în mod atent. Cel mai bine ar fi ca fiecare accesoriu să adauge și o altă valoare în plus față de funcția practică.

Un felinar cu gaz iluminează serile cozy petrecute la discuții cu prietenii, o pătură din lână îți va ține de cald, iar un covor pentru exterior îți va proteja picioarele de podeaua rece.

Descoperă și alte idei de inspirație pentru zone de relaxare în grădină în alte stiluri: