REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Gătește cu plăcere cu accesoriile Lékué în culori vesele

Lékué combină cu succes funcționalitatea, designul original și creativitatea cu... mâncarea. Produsele utile în bucătărie sunt fabricate din silicon tratat cu platină, care este un material durabil, antiaderent natural, flexibil și inofensiv pentru sănătate. În plus, este ușor de spălat și întreținut.

Descoperă acest brand spaniol și inspiră-te în a aduce mai multă culoare și imaginație și în bucătăria ta!

Înghețată și gheață

Prepară o înghețată delicioasă de casă pentru copiii tăi! Pregătește siropul, iaurtul și fructele preferate și pune-le pur și simplu în matriță. Capacele de protecție te asigură că înghețata nu va prinde mirosurile altor produse din congelator.

Formele de gheață fabricate din silicon premium durabil facilitează manipularea cu ușurință a cuburilor de gheață și, de asemenea, sunt frumoase. Tu ce forme vrei să alegi pentru cuburile de gheață?

Gadget-uri pentru gătit

Un ou fiert în varianta „poche" în doar 3 minute? Da, este ușor dacă ai la îndemână matrița Lékué. Sita metalică ne asigură că ouăle se gătesc mult mai repede decât în ​​formele obișnuite. Economisește timp cu acest gadget practic!

Instrucțiuni:
1) Pune în oală apa la o temperatură de 90 ° C - 95 ° C.
2) Sparge oul, pune-l în matriță și închide-i capacul.
3) Pune matrița în oala cu apă fierbinte.
4) După 3 minute, scoate matrița din oală. Oul este gata.

Forme de copt

Transformă coptul prăjiturilor într-o experiență mereu plăcută!
Importante sunt nu doar ingredientele și entuziasmul, ci și formele de copt de calitate. Brandul Lékué te ajută să te comporți ca un cofetar profesionist.

La Bonami găsești forme pentru tarte, plăcinte, brownies, vafe și multe alte bunătăți.

Cutii și pungi pentru alimente

Colecția Reusable include cutii de gustări și pungi refolosibile. Astfel promovează o atitudine responsabilă și ecologică pentru ambalarea prânzului sau a altor alimente.

Ustensile inovatoare pentru gătit

Preferi clătitele cu umplutură sărată sau pe cele cu dulceață? Indiferent de gusturile tale, acest set te ajută la pregătirea lor.

În timp ce shaker-ul cu bile va avea grijă ca aluatul să fie omogen și neted, paleta te va ajuta să întorci clătitele în tigaie.