REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să fii expert în depozitarea alimentelor

Printre rezoluțiile tale de Anul Nou se numără să pui punct risipei mâncării sau să pierzi kilogramele în plus? În oricare dintre cazuri, cutiile și borcanele pentru depozitarea alimentelor pot fi de ajutor.

Depozitându-le în mod corect, poți extinde durata de valabilitate a alimentelor și le poți menține mai mult timp proaspete. În plus, te ajută să economisești bani pe mâncarea pe care poate, în mod normal, ai fi aruncat-o. De asemenea, poți pregăti prânzul și gustările pentru a doua zi, astfel încât să ai control deplin asupra porțiilor și să ai o masă echilibrată.

Lasă-te inspirat de o selecție a celor mai populare produse care te vor ajuta să îți îndeplinești rezoluțiile.

Cutii și recipiente pentru gustări

Alege cutia ideală în funcție de tipul de alimente pe care le iei cu tine cel mai des la serviciu sau la școală.

O cutie va fi ideală pentru iaurt cu muesli, alta pentru salată cu dressing, iar un recipient thermo va fi apreciat iarna pentru supa caldă.

Recipiente pentru alimente

Cum să alegi borcanele sau recipientele ideale? Cheia este un capac de calitate, cu etanșare perfectă, care să îți protejeze alimentele de umiditate și insecte.

În privința formei, poți alege să folosești cel mai eficient spațiul din sertare cu borcane dreptunghiulare. Cele rotunde vor arăta grozav într-un raft deschis, aerisit. Din punct de vedere al materialelor, plasticul este mai ușor decât sticla și nu trebuie îți faci griji cu privire la cioburi dacă le scapi pe podea. Așa că ele sunt ideale pentru familiile cu copii mici.

Nu l-ai găsit pe cel potrivit? Caută printre alte 350+ de borcane și cutii de alimente