REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să îți pregătești casa de Crăciun

Lăsând la o parte agitația pe care o presupun cumpărăturile și pregătirea mâncărurilor tradiționale, Crăciunul înseamnă, mai mult decât orice, emoție, sentimente frumoase, bucurie și momente unice alături de cei dragi. Cum le poți transmite cel mai bine dacă nu cu ajutorul amenajării interioare?

Amenajarea și organizarea casei dar și pregătirea mâncărurilor preferate devin activități extrem de plăcute când ai la îndemână cele mai practice accesorii. Transformă-ți și tu locuința într-un cadru de poveste și bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă!

Stilul tradițional într-o haină modernă

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca bradul să-și scuture o bună parte din ace, chiar în ziua de ajun? Alegând acest produs în stil minimalist, nu va mai trebui să cureți tot timpul acele căzute.

Soluție de curățare DIY

O soluție naturală prin care poți curăța suprafețele din sticlă este sucul de lămâie amestecat cu oțet. Ai nevoie de 500 ml de oțet, două linguri de suc de lămâie și 250 ml de apă caldă. Rezultatul va fi un produs de curățare excelent și prietenos cu portofelul tău.