Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Decorațiuni pentru un Crăciun magic în casa ta

„Sunt Zergi Bori, fotograf. Lucrez foarte mult de acasă, deci cred că este foarte important ca locuința mea să îmi ofere un spațiu în care să mă simt bine în orice moment. Pe măsură ce luna decembrie se apropie, încep să creionez o atmosferă festivă în întreaga casă. Întotdeauna încep prin a decora camera de zi - este locul unde obișnuiam să așez și pomul de Crăciun.”

Farmecul sărbătorilor de iarnă stă în bucuria de a dărui un zâmbet, un gând bun și veselie celorlalți. Bloggerul din Ungaria Zergi Bori te invită să fii creativ și să îți concepi propriul decor de poveste de Crăciun. Inspiră-te din ideile ei!

Confort și aer festiv pentru... canapea

Canapeaua poate fi „îmbrăcată” în straie de sărbătoare cu ajutorul unor fețe de pernă cu motive de Crăciun. Nu trebuie să le cumperi în fiecare an - eu am un set de ceva timp deja. Din rațiuni practice, aproape toate pernele mele au aceleași dimensiuni, deci îmi este ușor să mă joc cu fețele de pernă.

Adăugând pături și alte piese textile, poți crea o atmosferă mai caldă și primitoare, care îndeamnă la relaxare. Avem și patru pisici - și ele sunt împătimite ale păturilor pufoase, hygge, relaxării ore în șir și ale ideii de a privi viața cu... calm.

Rafturi strălucitoare

Îmi place mult să dau rafturilor din locuința mea un look în ton cu sezonul, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare primește propriile accesorii festive.

La Bonami, am descoperit sfeșnicele din porțelan, pentru care am doar cuvinte de laudă. Spre deosebire de alte decorațiuni, ele nu se demodează de la un an la celălalt.

Decorațiuni murale de sezon

Nu trebuie să înlocuiești ghivecele, ci doar conținutul lor. Iubesc acest ghiveci suspendat, e o piesă cu adevărat unică. Am schimbat florile de toamnă din ea cu crenguțe de pin și iată cum, dintr-o singură mișcare, am dat o atmosferă festivă casei mele!

Te-ai putea bucura de Crăciun la nesfârșit?

Descoperă sfaturile lui Bori pentru crearea unei atmosfere festive în bucătărie!