Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

De ce să cumperi un covor pentru zona de dining

Crezi că un covor pus în bucătărie sau zona de dining este inutil? Nu-i adevărat, ba din contră! Cu ajutorul lui poți face camera mai cozy, mai confortabilă, dar și mai practică. Materialele alese în mod adecvat rezistă împotriva murdăriei și încălzesc picioarele.
Te-am convis deja? Inspiră-te mai mult din ideile și sfaturile noastre despre cum să alegi covorul cel mai potrivit!

Fibrele scurte și dense asigură rezistența

Deoarece covorul va trebui să facă față la multe solicitări, durabilitatea va fi o prioritate - iar acest lucru este garantat de piesele cu o densitate mare a fibrelor și fire scurte. Ține cont să fie și antiderapant sau poți folos o bucată specială de cauciuc dedesubt pentru a-i fixa poziția.

Forma covorului adaptată la forma bucătăriei

Într-o bucătărie cu mobilierul în formă de U sau cu blatul doar pe un perete se va potrivi o traversă. În cazul blaturilor de colț, ca de exemplu, mobilierul in formă de L, trebuie să ții cont de raportul dintre toate laturile. De aceea, în a doua situație, un covor mai lat este o alegere indicată.

Atunci când alegi dimensiunea covorului trebuie să te asiguri că există o distanță suficientă între mobila de bucătărie și covor pentru ca poziționarea acestuia să poată fi simetrică.

Culoare asortată cu mobilierul

Dacă vrei un covor care să-ți completeze cromatic spațiul, alege-i culoarea în funcție de scaune sau de masă. Repetă cel puțin una dintre nuanțele predominante de pe covor, iar interiorul va arăta deosebit. La fel de frumos arată și asortarea monocromă, unde culoarea pieselor de dining și covorul se asortează prin câteva nuanțe ale aceleiași culori.

Citește aici mai multe idei și sfaturi: