REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să încălzești atmosfera: idei și sfaturi pentru un decor cozy

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Învelit într-o pătură moale și cu o cană cu o băutură fierbinte în mână este un vis care devine realitate în zilele friguroase de iarnă. Amenajarea unei locuințe cozy în care să evadezi din rutina zilei este ușor de realizat - trebuie doar să ai accesoriile potrivite.
Inspiră-te din ideile bloggeriței Marzeny Marideko și începe redecorarea!

Cuibărește-te într-o pătură!

Cel mai bun remediu pentru zilele mohorâte de afară este un pled moale sau o pătură cu ciucuri. În lunile friguroase optează pentru materiale călduroase - flanela sau țesăturile cu un conținut ridicat de lână sunt ideale. Materialele tricotate, precum și modelele în carouri, arată și ele spectaculos. Te vei simți ca în puf sub împrățișarea păturilor și a peldurilor din micropluș!

Blănurile, ideale acasă, nu doar la cabană

Nu trebuie neapărat să ai o cabană la munte pentru a te bucura de acea atmosferă mereu. Creeză un vibe de cabană adăugând câteva blănuri artificiale în decor! Imaginează-ți cât de plăcut e să pășești desculț pe un covoraș din blană de oaie de îndată ce te trezești! De asemenea, blănurile ies în evidență în mod plăcut chiar și ca o „cuvertură” mică pe pat sau pe canapea.

Idei de folosit până la Crăciun: