Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să încălzești atmosfera: idei și sfaturi pentru un decor cozy

Învelit într-o pătură moale și cu o cană cu o băutură fierbinte în mână este un vis care devine realitate în zilele friguroase de iarnă. Amenajarea unei locuințe cozy în care să evadezi din rutina zilei este ușor de realizat - trebuie doar să ai accesoriile potrivite.
Inspiră-te din ideile bloggeriței Marzeny Marideko și începe redecorarea!

Cuibărește-te într-o pătură!

Cel mai bun remediu pentru zilele mohorâte de afară este un pled moale sau o pătură cu ciucuri. În lunile friguroase optează pentru materiale călduroase - flanela sau țesăturile cu un conținut ridicat de lână sunt ideale. Materialele tricotate, precum și modelele în carouri, arată și ele spectaculos. Te vei simți ca în puf sub împrățișarea păturilor și a peldurilor din micropluș!

Blănurile, ideale acasă, nu doar la cabană

Nu trebuie neapărat să ai o cabană la munte pentru a te bucura de acea atmosferă mereu. Creeză un vibe de cabană adăugând câteva blănuri artificiale în decor! Imaginează-ți cât de plăcut e să pășești desculț pe un covoraș din blană de oaie de îndată ce te trezești! De asemenea, blănurile ies în evidență în mod plăcut chiar și ca o „cuvertură” mică pe pat sau pe canapea.

Alege culorile potrivite

Nu subestima alegerea culorilor - paleta potrivită de culori poate face ca interiorul să pară mai cald. Așa că optează pentru un portocaliu aprins sau un burgundiu. Acestea se vor potrivi bine cu alb, gri sau crem. Pentru un efect dramatic, combină și un verde smarald sau albastru închis.

Atmosferă cozy cu lumânări și luminițe

Poți crea o atmosferă feerică cu ajutorul lumânărilor din ceară naturală, care sunt mult mai prietenoase față de natură și față de sănătatea noastră. Pe lângă acestea, adaugă și niște lumini adevărate - lampadarele sau veiozele sunt ideale, mai ales dacă îți place să citești ore întregi. Alege piese cu braț flexibil, astfel încât să direcționezi lumina cum vrei!

Răsfață-te cu perne moi!

Nu există vreo îndoială că pernele fac orice interior mai confortabil. În același timp, ele servesc și ca elemente în plus de „încălzire” a interiorului, mai ales dacă optezi pentru cele din catifea, reiat sau cu fir lung. De asemenea, cele pufoase sunt și ele potrivite.

Idei de folosit până la Crăciun: