Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să decorezi un apartament mic pentru Crăciun

Decorarea unui apartament mic pentru Crăciun nu este o sarcină tocmai simplă. Atunci când ai la dispoziție doar câțiva metri pătrați, este esențial să folosești spațiul în mod practic și eficient.

Ca să augmentezi optic și să folosești eficient spațiul, adăugându-i un plus de stil pe deasupra, îți dăm câteva sfaturi testate, cu rezultate dovedite, care îți vor fi de ajutor. Inspiră-te din ideile bloggerilor slovaci Lucka și Tomáš, cunoscuți pe Instagram sub numele de Peknebyvat.

În stil minimalist

De cele mai multe ori, mai puțin înseamnă mai mult. În acest caz, asta înseamnă literalmente că mai puține decorațiuni înseamnă mai mult spațiu. Optează pentru mai puține accesorii și decorațiuni și combină-le fără a face vreun exces. În acest fel, fiecare piesă va ieși în evidență.

Brazii voluminoși și ghirlandele interminabile nu sunt singurele elemente cu care îți poți decora apartamentul. Luminițele de Crăciun la fereastră, crenguțele într-o vază, o coroniță frumos decorată așezată pe masă și câteva perne cu tematică de Crăciun pe canapea: iată toate elementele de care ai nevoie.

Decor uniform

Ai o mulțime de decorațiuni preferate acasă și nu dorești să renunți la niciuna dintre ele? Folosește-le și în alte încăperi în afara camerei de zi.

Decorează holul, dormitorul sau bucătăria. În acest fel, vei pune în evidență toate decorațiunile și, în același timp, spațiile tale nu vor părea aglomerate, oferind astfel un decor uniform.

Alege locul potrivit

Nu ocupa spațiile de care ai nevoie, ci folosește doar zonele pe care le ai la dispoziție. Concentrează-te pe rafturi, dulapuri și mese unde îți poți expune decorațiunile.

Dacă ai un brad de dimensiuni mai mici acesta poate fi așezat pe o piesă de mobilier care are o altă funcție. Dacă îți dorești un brad mai mare, plasează-l într-un colț al camerei.

Joacă-te cu lumina

Cu un iluminat potrivit, poți transforma un spațiu mic într-unul mare (și confortabil în același timp). Așază luminițe de Crăciun pe pereți, la ferestre sau chiar pe mobilier.

De asemenea, poți încerca decorațiuni luminoase care servesc drept lămpi. Nu uita lumânările și suporturile de lumânări. Alege lumânări mai mici sau mai subțiri și suporturi de lumânări minimaliste.