REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Hygge, lykke și lagom: fericirea stă în lucruri mărunte

De ce scandinavii sunt printre cei mai fericiți oameni din lume? Principalul motiv este stilul lor de viață. Fericirea este acasă, consideră ei. Apreciază lucrurile mărunte și petrec timp cu cei dragi în fiecare zi.

Multă lume asociază noțiunile de hygge, lykke și lagom doar cu sezonul rece, însă acestea ne asigură o stare de spirit pozitivă indiferent de anotimp. Adoptă și tu conceptul hygge și vei experimenta fericirea pe tot parcursul anului, în decorul tău armonios de acasă. Așadar, pregătește ceva bun de ronțăit, citește o carte bună și bucură-te de magia fiecărui moment.

Conceptul care a câștigat inimile oamenilor din toată lumea

O cană fierbinte de ciocolată servită după o zi lungă la lucru, mirosul paginilor cărților dintr-o librărie sau melodia pe care o auzi de la pick-up-ul din vechiul anticariat de pe strada pe care locuiești. Pentru fiecare persoană, hygge înseamnă ceva diferit. Un termen dificil de explicat, hygge cuprinde, într-un singur cuvânt, sentimentul de mulțumire, generat de toate lucrurile simple și experiențele de zi cu zi din viața unui om.

Deși acest sentiment nu poate fi cumpărat, el poate fi creat cu ajutorul unor perne moi, a unei pături tricotate și a lumânărilor parfumate. Bucură-te de aroma unui ceai cald, în timp ce stai confortabil pe canapea și discuți cu cei dragi.