REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri pe alese, după interese

Pare simplu, dar nu uita că darul nu este pentru tine! Nu te lăsa sedus de propriile gusturi și dorințe atunci când alegi cadourile. În schimb, încearcă să îți amintești sau află ce îi place destinatarului și care sunt hobby-urile lui preferate. Pentru că, dacă se regăsește într-una dintre următoarele categorii, ești norocos. Avem o mulțime de idei de cadouri excelente pentru călători, sportivi, cititori și gurmanzi.

Călător

Aventurierii pasionați călătoresc adesea, de aceea bagajele lor cântăresc doar câteva kilograme. Așadar, cadoul ideal trebuie să fie ușor, rapid de împachetat și practic. Căștile wireless, sticlele și cănile de voiaj, uneltele multifuncționale de buzunar sau bateriile externe vor fi apreciate de fiecare persoană mereu în mișcare.

Sportiv

Este aproape imposibil să dezamăgești atleții. Eliberarea regulată de endorfine îi face pur și simplu mai fericiți și mai optimiști. Alege un covoraș pentru exerciții fizice, un echipament de bicicletă sau o sticlă pentru apă!

Pentru că sportivii adoră să participe la concursuri și să câștige, jocurile de societate sunt deasemenea un cadou potrivit. Pentru o bună performață trebuie să fie bine odihniți. Poate o pernă de bună calitate, o lenjerie de pat, o saltea bună sau chiar un pat îi vor fi de folos.

Gurmand

Gurmanzii știu să se bucure cu adevărat de viață. Vestea bună este că primesc cu bucurie ustensile de bucătărie și veselă pentru a-și spori experiența unei mese bune. Ce zici de câteva pahare de vin elegante, o tavă sau un bol de servire, un ascuțitor de cuțite sau un cuțit nou?

Dacă vrei ceva cu adevărat exclusivist încearcă un aparat pentru popcorn sau tacâmuri de design de la compania franceză Jean Dubost.