Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cadouri pe alese, după interese

Pare simplu, dar nu uita că darul nu este pentru tine! Nu te lăsa sedus de propriile gusturi și dorințe atunci când alegi cadourile. În schimb, încearcă să îți amintești sau află ce îi place destinatarului și care sunt hobby-urile lui preferate. Pentru că, dacă se regăsește într-una dintre următoarele categorii, ești norocos. Avem o mulțime de idei de cadouri excelente pentru călători, sportivi, cititori și gurmanzi.

Călător

Aventurierii pasionați călătoresc adesea, de aceea bagajele lor cântăresc doar câteva kilograme. Așadar, cadoul ideal trebuie să fie ușor, rapid de împachetat și practic. Căștile wireless, sticlele și cănile de voiaj, uneltele multifuncționale de buzunar sau bateriile externe vor fi apreciate de fiecare persoană mereu în mișcare.

Sportiv

Este aproape imposibil să dezamăgești atleții. Eliberarea regulată de endorfine îi face pur și simplu mai fericiți și mai optimiști. Alege un covoraș pentru exerciții fizice, un echipament de bicicletă sau o sticlă pentru apă!

Pentru că sportivii adoră să participe la concursuri și să câștige, jocurile de societate sunt deasemenea un cadou potrivit. Pentru o bună performață trebuie să fie bine odihniți. Poate o pernă de bună calitate, o lenjerie de pat, o saltea bună sau chiar un pat îi vor fi de folos.

Cititorul

Pentru așa-numiții șoareci de bibliotecă, cel mai bun cadou este, bineînțeles, o carte. Dar este o adevărată provocare să găsești genul și autorul potrivit și, cel mai important, să te asiguri că nu a citit cartea deja.

Dar ce-ai zice de echiparea cititorului cu gadgeturi practice și transformarea activității sale preferate într-o experiență și mai frumoasă?

Cu o pătură confortabilă în care să se cuibărească în timp ce citește, o veioză, o lampă de aromaterapie și, bineînțeles, o mulțime de semne de carte. Dacă vrei să îți răsfeți cititorul cu ceva cu adevărat spectaculos, alege o bibliotecă, un fotoliu sau un balansoar.

Gurmand

Gurmanzii știu să se bucure cu adevărat de viață. Vestea bună este că primesc cu bucurie ustensile de bucătărie și veselă pentru a-și spori experiența unei mese bune. Ce zici de câteva pahare de vin elegante, o tavă sau un bol de servire, un ascuțitor de cuțite sau un cuțit nou?

Dacă vrei ceva cu adevărat exclusivist încearcă un aparat pentru popcorn sau tacâmuri de design de la compania franceză Jean Dubost.