Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să încălzești atmosfera

Crăciunul a trecut, iar zilele mohorâte și scurte ne vor mai ține companie o vreme. Tolerezi frigul omniprezent de la o zi la alta considerând că doar razele soarelui reprezintă o reală salvare?

De aceea, venim cu sfaturi practice și inspirație pentru a alege accesorii elegante, cu ajutorul cărora îți vei transforma casa într-un refugiu primitor și cald. Te vei simți confortabil până la primăvară.

Cum să te protejezi perfect împotriva frigului stând pe podea? Investește într-un covor din lână! Chiar și peste ani, nu vei regreta nicio secundă investiția făcută.

Lâna este pur și simplu un material natural de neînlocuit. Izolează perfect termic și are și proprietăți de auto-curățare datorită lanolinei.

Nu poți sta în timpul iernii lângă fereastră pentru că simți un aer rece chiar și atunci când este bine închisă? Soluția este o draperie frumoasă. Este nu doar un accesoriu estetic, dar îmbunătățește izolarea termică și acustica din încăpere.

Draperiile grele din catifea sunt mai ales ideale pentru iarnă. Draperiile din in sunt însă o alegere pentru orice sezon.

Dacă o încăpere are permanent un „aer rece”, indiferent de anotimp, concentrează-te asupra culorii care predomină în cameră. Pictarea pereților și alegerea accesoriilor în tonuri calde pot rezolva această problemă.

Fără o pătură moale imensă și o mare de perne, pur și simplu, canapeaua nu este completă. În plus, odată cu schimbarea fețelor de pernă, poți schimba și aspectul canapelei în funcție de sezon sau starea ta de spirit.

Lumina ambientală sub forma unor lumânări sau becuri în tonuri calde, care să ne amintească de flacără, contribuie semnificativ la obținerea unui decor liniștitor.

Patrupedul tău preferat cu siguranță va aprecia un pat premium și călduros din lână. ♥