Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele cu dimensiuni potrivite pentru garsonieră și mansardă

Foarte mulți oameni aleg canapele care sunt fie prea mari, fie prea mici pentru locuința lor. Deși un colțar cu 3 locuri e cu siguranță confortabil, sigur nu încape într-o garsonieră, iar la polul opus, o canapea mică nu e practică într-o locuință spațioasă.

Nu face și tu aceeași greșeală, ci mai degrabă descoperă alături de noi care e cea mai potrivită canapea pentru locuința ta!

1. Spații largi și deschise

Locuiești într-o casă spațioasă sau un loft cu un număr generos de m2? Atunci cu siguranță alege o canapea cu 4 sau 5 locuri, care poate fi ușor completată cu fotolii și taburete.

Împărțirea zonelor

Canapelele în formă de L sau în formă de U te ajută să divizezi spațiul. Nu le plasa lângă perete, ci mai degrabă în mijlocul camerei. Cu ajutorul lor, poți separa zona de living de bucătărie sau de zona de dining.

2. Spațiile mici

Pentru o garsonieră sau o cameră mai mică alege o canapea variabilă cu 2 locuri, pe care să o poți extinde și la care poți adăuga pufuri și perne dacă e necesar.

Senzație de spațiu mare

Uită de canapelele robuste care ocupă mult spațiu! Optează pentru o canapea cu picioare lungi deoarece spațiul de sub ea face ca interiorul să arate mai liber.