-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

6 sfaturi pentru o bucătărie organizată eficient

Spațiul (sau lipsa lui): eterna provocare în orice amenajare. Deși ne-am dori, nu toți avem o bucătărie generoasă, cu spații vaste de depozitare, poate chiar cu o cămară separată. Însă dacă ai o bucătărie foarte mică, nu ești singurul.

Și noi știm care sunt provocările amenajării și organizării eficiente a spațiului, așadar am pregătit pentru tine 6 sfaturi utile care te vor ajuta să-ți transformi bucătăria - oricât de mică ar fi ea - într-un spațiu al ordinii, unde ai (și găsești) tot ce îți trebuie.

#1 Depozitare inteligentă sub chiuvetă

Spațiul de sub chiuvetă este fără îndoială una din cele mai trecute cu vederea zone din bucătărie. Profită de această comoară de spațiu nefolosit instalând acest raft ajustabil pe două niveluri, pentru a păstra produsele de curățenie într-un mod sigur și mereu accesibil.

#2 Desemnează un spațiu pentru capace

Lasă-ne să ghicim: aproape că devine frustrant modul în care depozitezi în prezent capacele de la vasele de gătit. Aceste suporturi pentru capace reprezintă soluția ideală pentru o bună organizare.

Separatoarele verticale sprijină capacele pe părțile lor laterale,
ajutându-te să câștigi spațiu în dulap și totodată să eviți dezordinea pe blatul de bucătărie.

#3 Profită 100% de spațiul din dulapuri

Verifică rafturile de sus ale dulapurilor tale. Câte dintre ele sunt complet ocupate? De obicei, accesul mai dificil la acestea ne face să pierdem din vedere volumul lor total.

Cu ajutorul acestor piese îl vei putea folosi în întregime, depozitând farfurii, căni, platouri sau tocătoare.

#4 Tacâmuri perfect organizate

Ce poate fi mai frumos decât să găsești presa pentru usturoi exact atunci când ai nevoie de ea? Aceste organizatoare pentru tacâmuri pot transforma sertarele cu conținut haotic și spațiile din colț la care ajungi greu în soluții de o eficiență atrăgătoare.

#5 Economisește spațiu în mod inteligent

Ți se întâmplă și ție uneori să zici că ai prea multe căni pentru că nu ai loc suficient pentru ele? Dacă vrei să economisesti spațiu într-un mod inteligent, soluția perfectă sunt suporturile suspendate pentru căni și cești. Este suficient doar să le atașezi unui raft și vei obține un spațiu suplimentar pentru depozitare.

#6 Pentru o depozitare corectă

Cutiile sau suporturile pentru depozitare sunt foarte utile atunci când vine vorba de spațiul din bucătărie. Poți utiliza cutii de depozitare pentru diferite alimente: paste, boabe de cafea, fasole, linte, ingrediente pentru prăjituri sau condimente tradiționale.

Nu doar că le vei găsi ușor, însă acestea păstrează vizual și ordinea în acest spațiu, fiind depozitate în cutii organizate.