Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele pentru un apartament mic

Canapeaua este sinonimul relaxării, al timpului petrecut în familie urmărind un film sau petrecând cu prietenii. Așadar, majoritatea considerăm că această piesă de mobilier este una dintre cele mai importante atunci când vine vorba de mobilarea unui apartament sau a unei locuințe. Însă nu toți trăim în locuințe spațioase și cu multe încăperi, în care alegerea unei canapele se poate face fără a ține cont de spațiul disponibil.

Așadar dacă ai un apartament micuț și vrei să economisești fiecare centimetru, descoperă sfaturile noastre despre cum să alegi canapeaua perfectă de la Bobochic Paris și cum să obții un living armonios și comod într-un spațiu foarte limitat.

Mobilier multifuncțional

Dacă ai nevoie de un pat pentru oaspeți care să nu ocupe foarte mult spațiu sau ești în căutarea unei canapele multifuncționale, care poate servi și pe post de pat pentru somnul tău zilnic, avem soluția: o canapea extensibilă dublă sau triplă. O astfel de piesă poate rezolva majoritatea provocărilor ridicate de o locuință în care spațiul este... un lux.

Accesorii și decorațiuni

Este indicat să nu exagerezi cu decorațiunile și accesoriile. Un spațiu mic merită o soluție minimalistă. O încăpere decorată în exces va arăta încărcată și chiar îngrămădită. Pentru cele mai bune rezultate, îți recomandăm să completezi imaginea canapelei cu un pled pufos și o pereche de perne decorative.