20% reducere la comenzi peste 1000 Lei | Cod: MINUS20 →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Canapele pentru un apartament mic

Canapeaua este sinonimul relaxării, al timpului petrecut în familie urmărind un film sau petrecând cu prietenii. Așadar, majoritatea considerăm că această piesă de mobilier este una dintre cele mai importante atunci când vine vorba de mobilarea unui apartament sau a unei locuințe. Însă nu toți trăim în locuințe spațioase și cu multe încăperi, în care alegerea unei canapele se poate face fără a ține cont de spațiul disponibil.

Așadar dacă ai un apartament micuț și vrei să economisești fiecare centimetru, descoperă sfaturile noastre despre cum să alegi canapeaua perfectă de la Bobochic Paris și cum să obții un living armonios și comod într-un spațiu foarte limitat.

Mobilier multifuncțional

Dacă ai nevoie de un pat pentru oaspeți care să nu ocupe foarte mult spațiu sau ești în căutarea unei canapele multifuncționale, care poate servi și pe post de pat pentru somnul tău zilnic, avem soluția: o canapea extensibilă dublă sau triplă. O astfel de piesă poate rezolva majoritatea provocărilor ridicate de o locuință în care spațiul este... un lux.

Spații de depozitare

O soluție de depozitare inteligentă te poate salva de la multe bătăi de cap. Așadar, dacă vrei să găsești locul perfect pentru a ascunde cearșafurile pe care nu le folosești, hainele de iarnă sau chiar cărțile, avem noi soluția: un spațiu de depozitare bine ascuns în interiorul canapelei.

Accesorii și decorațiuni

Este indicat să nu exagerezi cu decorațiunile și accesoriile. Un spațiu mic merită o soluție minimalistă. O încăpere decorată în exces va arăta încărcată și chiar îngrămădită. Pentru cele mai bune rezultate, îți recomandăm să completezi imaginea canapelei cu un pled pufos și o pereche de perne decorative.