REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Campionatul mondial de... stat pe canapea

Seara se lasă devreme, iar vremea te împinge parcă să îți petreci timpul în compania unui fotoliu comod, cu mâncăruri și băuturi bune. Nu contează dacă vrei să te uiți la un film intelectual sau la un sezon întreg al serialului preferat. Principalul lucru pe care îți rămâne să îl alegi sunt piesele în compania cărora să lenevești. Noi avem tot ce îți trebuie pentru o atmosferă comodă în casa ta: canapele, pleduri, corpuri de iluminat, tăvi și măsuțe pentru servire.

Confort necondiționat

Perne pufoase, pleduri moi și taburete simpatice: îți vor garanta confortul pe toată durata maratonului de filme pe care vrei să îl începi.

Pentru papile gustative satisfăcute

Ce ar mai fi lenevitul fără ceva bun de gustat? Ia-ți o măsuță auxiliară sau o cotieră practică pentru canapea și vei avea totul la îndemână, chiar în cele mai tensionate momente ale filmului.

Atmosferă caldă

Dacă ai o lustră aprinsă în mijlocul tavanului, nu vei putea obține niciodată atmosfera comodă de care ai nevoie. Alege mai multe veioze, un șirag luminos sau un sfeșnic și devino designer al iluminatului din casa ta.