Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele pentru prima casă vs. canapele de-o viață

Cu toții avem nevoie de o canapea, însă fiecare dintre noi așteptăm ceva diferit de la aceasta. Uneori, canapeaua trebuie să servească drept pat temporar sau spațiu de depozitare, în timp ce altădată trebuie să fie mândria și punctul central al camerei de zi. Ce fel de canapea ți se potrivește cel mai bine?

1. Spațiul vostru de relaxare

Tocmai ați închiriat primul apartament împreună și vă pregătiți să vă bucurați de cei mai frumoși ani împreună? Nu aveți nevoie neapărată de o locuință mare, ci de una bine mobilată. Cumpărați-vă prima canapea fără a vă împovăra bugetul.

Vă va fi alături în acești primi ani, vă va ajuta să economisiți centimetri prețioși, vă va oferi spațiul de care aveți nevoie pentru a ascunde cearșafurile sau chiar pentru a găzdui un musafir. Nu este momentul să vă gândiți la o piesă care să vă fie alături până la bătrânețe; la urma urmei, vă veți muta și chiar gusturile voastre se vor schimba în următorii ani.

Pentru un somn bun în fiecare zi

Dacă patul și canapeaua... nu încap ambele în casa ta în același timp, e momentul să rezolvi problema cu o soluție pe cât de simplă, pe atât de elegantă: o canapea pe care poți dormi în fiecare zi. Astfel, nu vei dormi pe o saltea incomodă (care ar fi potrivită pentru somn doar ocazional), ci pe una clasică și confortabilă.