Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele pentru prima casă vs. canapele de-o viață

Cu toții avem nevoie de o canapea, însă fiecare dintre noi așteptăm ceva diferit de la aceasta. Uneori, canapeaua trebuie să servească drept pat temporar sau spațiu de depozitare, în timp ce altădată trebuie să fie mândria și punctul central al camerei de zi. Ce fel de canapea ți se potrivește cel mai bine?

1. Spațiul vostru de relaxare

Tocmai ați închiriat primul apartament împreună și vă pregătiți să vă bucurați de cei mai frumoși ani împreună? Nu aveți nevoie neapărată de o locuință mare, ci de una bine mobilată. Cumpărați-vă prima canapea fără a vă împovăra bugetul.

Vă va fi alături în acești primi ani, vă va ajuta să economisiți centimetri prețioși, vă va oferi spațiul de care aveți nevoie pentru a ascunde cearșafurile sau chiar pentru a găzdui un musafir. Nu este momentul să vă gândiți la o piesă care să vă fie alături până la bătrânețe; la urma urmei, vă veți muta și chiar gusturile voastre se vor schimba în următorii ani.

Pentru un somn bun în fiecare zi

Dacă patul și canapeaua... nu încap ambele în casa ta în același timp, e momentul să rezolvi problema cu o soluție pe cât de simplă, pe atât de elegantă: o canapea pe care poți dormi în fiecare zi. Astfel, nu vei dormi pe o saltea incomodă (care ar fi potrivită pentru somn doar ocazional), ci pe una clasică și confortabilă.

Funcționalitate înainte de toate

Atunci când alegi un aranjament complet trebuie să te concentrezi pe cele care utilizează eficient spațiul de care dispui. Canapeaua poate fi mai mică și nu ai nevoie de foarte multe comode și dulăpioare. Plusează prin pufuri, fotolii și perne. De asemenea, poți utiliza și o saltea futon, care te va ajuta mult atunci când ai oaspeți.

2. Atunci când vrei mai mult

Poate că tocmai ce ți-ai cumpărat prima locuință; sau ai deja una și pur și simplu vrei mai mult spațiu. În acest moment, este inspirat să investești într-o piesă mai spațioasă și mai durabilă, care poate rezista tuturor vizitelor (inclusiv din partea copiilor).

Spațioasă și robustă

Ia în considerare varianta unei canapele de tip colțar sau chiar în formă de U. Poți găsi variante atât cu 4 sau 5 locuri. Astfel, vei putea așeza întreaga familie la film în camera de zi, iar mulțumită formei inteligente, toată lumea poate vedea fără probleme.

3. Canapeaua la care ai visat dintotdeauna

Ești la acel moment din viață când vrei să îți transformi locuința exact așa cum îți place, investind în toate piesele pe care ți le dorești? Alege canapeaua la care visai atunci când răsfoiai reviste de profil cu mulți ani în urmă, promițându-ți că o vei avea cândva. Acum e momentul!