20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăCadouri de Crăciun pentru femei

Cadouri de Crăciun pentru femei

Arată-i cât de mult o apreciezi! Crăciunul e momentul perfect. Pentru a te ajuta să alegi mai ușor cadoul pentru soția, iubita, mama sau bunica ta, am pregătit zeci de idei pentru o supriză cât mai frumoasă. În plus, îți livrăm cadourile rapid direct acasă.

Shop the look

Inspiratii

Cadouri de Crăciun pentru femei

Încântă-ți femeia iubită cu un cadou care să-i spună cât de mult o apreciezi. Inspiră-te din sfaturile noastre și alege-l pe cel mai potrivit din confortul casei tale - fie că mai sunt câteva luni sau doar câteva zile până la Crăciun.

Cum să alegi un cadou de Crăciun pentru o femeie

Nu contează dacă vrei să-ți mulțumești soția, partenera, mama, bunica sau sora. Rețeta pentru a alege surpriza potrivită este în continuare aceeași:
 • Ascultă ce spune, ce-și dorește, ce-i lipsește! Fii atent la ceea ce îi place dintr-o revistă, pe internet sau când face cumpărături într-un magazin. Dacă ai la dispoziție doar câteva săptămâni, sau chiar câteva zile, nu te teme să orientezi subtil conversația în direcția corectă și să obții informația de care ai nevoie.
 • Amintește-ți ce îi place femeii iubite să facă, ce hobby-uri are sau ce fel de activități i-au plăcut în trecut. Apoi îi poți dărui un obiect legat de aceste activități.
 • Concentrează-te pe stilul ei. Cum se îmbracă, ce mobilă alege pentru apartament, care este culoarea ei preferată? Toate acestea îți vor da un indiciu cu privire la direcția pe care trebuie să o urmezi atunci când alegi un cadou pentru ea.
 • Dacă chiar nu știi ce i-ar face plăcere, pariază pe un voucher cadou. Ea poate alege apoi ceea ce îi place cel mai mult. Nu uita să pui voucherul într-un plic frumos și să îl legi cu o fundă pentru a-i arăta că te-ai străduit măcar un pic.

Cadouri de Crăciun pentru o femeie căreia îi place să-și amenajeze apartamentul

Poate că fiecare femeie își dorește să aibă acasă un mediu plăcut și confortabil, în care să-i placă să se întoarcă. Pe lângă diverse accesorii de design interior, un alt cadou potrivit ar fi:

Un cadou pentru femeia care își iubește grădina

Pentru femeia căreia îi place grădinăritul, alege unelte practice de întreținere a grădinii sau, pe de altă parte, echipamente pentru relaxare în aer liber:

Cadouri de Crăciun pentru femeile iubitoare de modă

Clasice printre cadourile pentru femei sunt diferitele accesorii de modă și bijuteriile. Spre deosebire de haine, nu trebuie să îți faci griji dacă ai ales mărimea potrivită.

Un cadou pentru femeia care iubește să gătească și să facă prăjituri

Dacă vrei să optezi pentru un cadou de acest tip, alege un echipament de bucătărie elegant, o formă frumoasă de copt sau un ajutor de bucătărie inteligent: SFAT: Ce să nu cumperi drept cadou?
Înainte de a lua orice echipament de bucătărie, asigură-te că acesta o va face cu adevărat fericită pe soția ta. Sunt permise piesele elegante și de design, gadgeturi inteligente și articole de foarte bună calitate pe care o femeie și le dorește, dar pe care nu și le-ar cumpăra singură. Pe de altă parte, sunt excluse ustensilele de curățare și cele de uz casnic obișnuite.

Un cadou pentru o iubitoare de ceai, cafea sau vin

Dacă știi că îi place cafeaua, vinul sau ceaiul, următoarele idei vor fi un succes:

Mici cadouri sub brad

Un cadou nu trebuie să fie mare și scump. Iată câteva idei de cadouri mici, dar cu un efect mare asupra stării de spirit:

5 Cadouri last-minute de Crăciun

Nu ai timp să cumperi toate cadourile la timp? Nu căuta nimic la benzinărie sau la ultima farmacie deschisă. În schimb, concentrează-te pe cadouri speciale și pe micile lucruri amuzante pe care încă mai poți reuși să le cumperi:
 • Creează un voucher special! Pentru micul dejun la pat, pentru un masaj la picioare în timp ce se uită la filmul ei preferat, pentru timp liber pentru cumpărături (în timp ce tu ai grijă de copii sau faci curat în apartament). Posibilitățile sunt nelimitate, iar tu poți ghici cel ami bine care dintre ele o vor face fericită.

 • Cumpără bilete la cinema sau la teatru! Acest lucru asigură două cadouri deodat:. o experiență culturală plus compania ta.

 • Un loz răzuibil. Cu toții sperăm în secret că într-o zi vom câștiga la loto. Se va distra de minune indiferent dacă lozul este câștigător sau nu. Un card de răzuit este doar un lucru amuzant, nu poate înlocui însă un cadou adevărat.

 • Un abonament te va salva. La sală, la joga, la o revistă sau un tratament de înfrumusețare. Indiferent de ceea ce îi place să facă, cu siguranță îi poți cumpăra online un abonament.

 • Voucher cadou Bonami. Încă nu am văzut o femeie care să nu iubească mobilierul elegant pentru casă. Cu un voucher, ea va putea alege decorațiunile sau piesele de mobilier care îi sunt pe plac.

4 cadouri pe care să nu le cumperi pentru o femeie

Plănuiești să îi cumperi soției tale un mop sau o mașină de spălat nouă? Am înțeles, este un cadou practic, dar problema este că acesta nu este un dar pentru o femeie, ci pentru gospodăria ta. Pe lângă acestea, evită:
 • cadouri cu o notă de umor vulgar - dacă nu este strict stilul ei de umor, am sări peste șorțurile de gătit cu tematica bustului gol sau alte glume picante
 • echipamente de uz casnic - un aspirator nu este exact ce și-ar dori să primească sub brad,
 • cosmetice pe care nu le folosește - dacă își cumpără același parfum sau șampon de ani de zile, nu alege la întâmplare ceva nou,
 • cadouri care ar putea jigni - un cântar de baie sau haine prea mici sau prea mari nu vor fi pe placul niciunei femei.