Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri pentru soacră

Fă-ți soacra fericită! Cu siguranță vei găsi cadoul potrivit în sugestiile noastre. I se potrivește o decorațiune de perete, o piesă de bijuterie, un ceas, o pătură moale, un fotoliu confortabil sau poate mai bine niște ajutoare practice de bucătărie? Descoperă întreaga noastră ofertă de cadouri și nu uita nici de hârtia de împachetat și o felicitare originală! Ți-ar putea fi utilă și categoria Cadouri pentru mame.

Shop the look

Idei de cadouri pentru soacră

Unii au o soacră atât de grozavă încât este ca o a doua mamă, iar alții nu se înțeleg prea bine cu soacra lor. Oricum ar fi, această femeie ți-a adus jumătatea pe lume. De aceea merită un cadou, nu crezi? Dacă nu știi ce să îi faci cadou soacrei tale, descoperă mai jos recomandările noastre.

Cum să alegi un cadou pentru soacră

Ascultă
Dacă soacrei tale îi place să iasă la cumpărături în oraș, aceasta este cea mai valoroasă sursă de inspirație. Vezi la ce magazin s-a oprit ultima dată, la ce s-a uitat și ce era cât pe ce să cumpere (dar nu a cumpărat până la urmă), precum și care sunt culorile și materialele ei preferate.

Întreabă-ți partenerul
Cine altcineva o cunoaște mai bine pe mama soacră? Înțelegem că, pentru bărbați, acest concept poate fi dificil, dar chiar și ei își vor aminti în cele din urmă de un parfum preferat sau un spectacol îndrăgit de mama lor.

Nu subestima ambalajul de cadouri
Oricare ar fi alegerea ta, atâta vreme cât cadoul este împachetat cu grijă într-o hârtie frumoasă și cu o fundă va face o impresie foarte bună.

Cadou de ziua de naștere sau Crăciun

Cadouri foto: Nimic nu o bucură mai mult pe soacra ta decât amintirile sărbătorilor și vacanțelor petrecute împreună cu copiii și nepoții ei. De exemplu, fă un pliant cu poze de familie sau alege un album frumos cu fotografii din ultimul an. O opțiune mai rapidă și la fel de eficientă este o fotografie într-o ramă elegantă.

Voucher cadou: Fie că alegi un voucher pentru saună, magazinul sau restaurantul ei preferat, îi vei demonstra că știi ce îi place și că vrei să îi faci o mare bucurie.

Pentru bucuria de a găti: Soacrei tale îi place să gătească și să primească vizitatori? Un accesoriu de bucătărie de design precum un tocător din lemn exotic, un set de cuțite de calitate sau un șervet lângă un șorț de in asortat îi vor fi cu siguranță pe plac.

Un pic de lux și de răsfăț: Un set de lenjerie de pat premium, o lumânare parfumată sau un serviciu de ceai și cafea îi vor fi de folos. Când prietenele o vor vizita la cafea va fi fericită să le povestească despre nora ei preferată sau despre ginerele ei atent.

TIP: Nu ai ales încă nimic? Încearcă pagina cu Idei de cadouri pentru mama pentru mai multe idei de surprize originale!