-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Branduri de succes la Bonami, conduse de femei puternice

Traducere și adaptare IRINA KLOMP • 8. MARTIE

Astăzi este sărbătoarea tuturor femeilor, iar noi avem onoarea să îți prezentăm câteva dintre reprezentantele sexului frumos, responsabile și pentru popularitatea unor branduri pe care le găsești la Bonami.
Așadar, îți vom face cunoștință cu 5 femei designer, care și-au transformat visele în afaceri de succes. Oare brandurile create de ele îți sunt cunoscute?

Whoop.de.doo: fără tabuuri!

Sub numele Whoop.de.doo se regăsesc colecții de accesorii erotice feminine, extrem de fine, cu design elegant și atent proiectate după consultarea cu medici ginecologi. În plus, aceste accesorii au câștigat Premiul Național pentru Design al Studenților.

Găsești în spatele acestui brand o femeie creativă: designerul Anna Marešová. Pentru proiectul de diplomă din ultimul an de studiu, Anna a decis să aleagă un subiect tabu și să revoluționeze domeniul accesoriilor erotice prezentând o colecție elegantă, benefică și special creată pentru femei. Accesoriile dedicate exclusiv femeilor create de ea sunt bilele Venus, vibratoare și cupe menstruale.

Bilele Venus sunt un instrument excelent pentru întărirea mușchilor din zona pelviană, cu efect pozitiv asupra sănătății femeilor, cu bune rezultate în gestionarea incontinenței, dar și a experienței sexuale. Noi o susținem și credem că vom auzi mult mai multe despre Anna și creațiile ei în viitorul apropiat.

Linda Vrňáková: mobilier pentru o viață mai bună

Imaginează-ți un leagăn frumos, care va decora interiorul și care, de asemenea, îți va masa spatele după o zi grea petrecută la serviciu. Nu ar fi de vis? Acest vis a devenit realitate și pentru designerul Linda Vrňáková când a combinat într-o piesă de mobilier designul original și metoda fizioterapeutică de recuperare cu bile de masaj.

Rezultatul acestei combinații a dus la crearea unui leagăn care să ne ajute să ne relaxăm, să ne odihnim și să ne bucurăm de pacea interioară și starea de bine.

Găsești în spatele acestui brand o femeie creativă: designerul Linda Vrńáková de la LIV Design. Linda spune că este fascinată de reciclare, îi place să inventeze lucruri noi care să aibă o utilizare practică și, în același timp, să ne facă viața mai plăcută sau mai bună. Se străduiește să ofere produselor sale un aspect distinctiv, unicitate și exclusivitate. Toate acestea cu o abordare responsabilă față de mediu, fără deșeuri inutile.

Busy B: o albină harnică și organizată

Uneori ne simțim copleșiți de responsabilități, lucruri pe care trebuie să le cumpărăm, activități și evenimente la care trebuie să participăm. De aceea a fost creat brandul Busy B, pentru a ne ajuta să planificăm și să ne organizăm timpul mai bine în fiecare zi. Chiar și un eveniment extrem de important din viața ta, cum ar fi nunta, poate fi planificat mai ușor daci ai un planificator adecvat.

Găsești în spatele acestui brand o femeie creativă: designerul Kerri (Binnie) Middleton. În 1997 Binnie nu își imagina că primul ei organizator pentru felicitările de Crăciun va ajunge la Muzeul de Artă Modernă din New York și că a fost doar una dintre multele idei „wow” care au adus succesul pe plan mondial al Busy B.

Kerri și-a ascultat cu atenție prietenii, care se tot plângeau de haosul zilnic generat de ritmul alert actual și treptat a creat soluții pentru a face față cu succes multitasking-ului. Compania a crescut și au început să „curgă” și premiile de design. Acum agendele, organizatoarele, planificatoarele și multe alte accesorii de papetărie de la Busy B sunt iubite și apreciate în toată lumea.

PS: B de la Binnie și de la Bee („albină” în limba engleză)

Unlimited Design for kids: pentru lumea copiilor

Să ne îndreptăm atenția spre camera copiilor pentru a admira aceste decorațiuni, care nu sunt doar frumoase și ecologice, ci și funcționale. Decorațiunile din carton servesc drept spațiu de depozitare pentru jucăriile mici. Și parcă nu este nimic mai potrivit decât un raft în forma unui camion, în care să-și depoziteze mașinuțele copilul tău.

Găsești în spatele acestui brand o femeie creativă: designerul Michaela Horáčková (Lancová). A fondat Unlimited Design în 2008, dar câștigase anterior diferite premii de design. Câțiva ani mai târziu a apărut și Unlimited Design for kids, cu decorațiuni ecologice și originale din carton ondulat. Cei doi copii ai ei, Michael și Matyáš, au avut cu siguranță un rol important în luarea acestei decizii.

Printre creațiile ei se numără rafturi cu design ingenios pentru camerele copiilor, table pentru desen, calendare de Advent, dar și suporturi pentru sticlele de vin pentru adulți sau pușculițe.

EMKO: revenirea la meșteșugurile tradiționale

Dacă ai avut deja ocazia să vezi o creație de la atelierul Emko, cu siguranță vei fi de acord cu noi că este, pur și simplu, ceva extraordinar! Gândite cu atenție până la ultimul detaliu, aceste piese de mobilier și accesorii cu design atemporal sunt realizate cu grijă, din cele mai bune materiale, care să reziste în timp. Designerii de la Emko susțin că aceste creații sunt menite să te însoțească în povestea vieții tale.

Găsești în spatele acestui brand o femeie creativă: designerul Erika Markovska-Mikulskienė. Erika și Inesa Malafej și-au prezentat primul design de birou în cadrul unui proiect universitar. Câțiva ani mai târziu, biroul a câștigat prestigiosul premiu de design - Red Dot. Un început frumos, nu-i așa?

De atunci, Emko este deseori prezent la târgurile de design din Europa, Asia și SUA. Succesul internațional se datorează și dorinței Erikăi de a promova vechea tradiție meșteșugească baltică și designul lituanian. În opinia noastră, o decizie lăudabilă.

Alte branduri la Bonami conduse de femei puternice? Le-am selectat aici pentru tine.