Până la -20% pentru o amenajare în stil SCANDI | Economisește azi →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Branduri de succes la Bonami create de femei puternice

Ziua Internațională a Femeii este dedicată tuturor femeilor, iar noi suntem onorați să îți prezentăm câteva dintre creatoarele brandurilor preferate de la Bonami. Vino să facem cunoștință cu aceste femei designer, talentate, puternice și care și-au transformat visele în realitate.

Busy B: Ca o albină

Te simți și tu copleșită de obligații, întâlniri și lucruri pe care nu poți uita să le cumperi? Tocmai de aceea, brandul Busy B a fost creat pentru a te ajuta să îți planifici și să îți organizezi viața de zi cu zi, dar și evenimentele importante, cum ar fi nunta, de exemplu.

Cine este femeia de la Busy B? Designerul Kerri Binnie este numele din spatele agendelor și planificatoarelor elegante, după ce a început prin a inventa un organizator de felicitări de Crăciun. În anul următor, o companie a comandat 10.000 de astfel de articole și așa s-a născut Busy B.

Kerri și-a ascultat cu atenție prietenii care erau frustrați de haosul responsabilităților multiple și a creat diverse planificatoare pentru a încerca să le domolească haosul zilnic. Compania ei a crescut și premiile pentru design au continuat să apară. Astăzi, ne oferă totul, de la planificatoare și calendare elegante până la o varietate impresionantă de articole de papetărie, huse și etichete drăguțe și utile.

PS: B vine de la Binnie, dar și de la Bee („albină” în engleză)

EMKO: O regăsire a tradiției artizanale

Dacă ai avut ocazia să vezi un scaun sau o decorațiune EMKO, o să spui pur și simplu: „Excepțional!”. O piesă de mobilier bine gândită până la cel mai mic detaliu, durabilă și atent lucrată, realizată din cele mai bune materiale, care va rezista mulți ani. Designerii înșiși spun că ei creează pentru cei care vor să adauge prestanță spațiului în care locuiesc.

Cine este femeia de la EMKO? Erika Markovska-Mikulskienė a pus baza acestei companii, care a început cu o colaborare pentru un proiect universitar cu designerul Inessa Malafej. Prima lor creație - un birou - avea să câștige câțiva ani mai târziu prestigiosul premiu Red Dot. Frumos început, nu-i așa?

De atunci, s-au adăugat mai multe piese de design solicitate acum la târguri de specialitate din Europa, Asia și SUA. În spatele tuturor acestor creații se află ideea originală de a reînvia vechea tradiție a meșteșugurilor baltice și a designului lituanian. Și, în opinia noastră, acest lucru a fost realizat în mod excelent.

Bloomingville promovează materiale reciclate

Dacă ești un fan al stilului de viață nordic, vei adora brandul danez Bloomingville, care de 23 de ani contribuie la înfrumusețarea locuințelor din întreaga lume cu piesele sale de design. Toate produsele sunt asociate cu stilul de viață relaxat danez, sau hygge: de exemplu, să stai într-un fotoliu confortabil, să bei o cafea aromată dintr-o ceașcă frumoasă și să te cufunzi în starea de confort și căldură.

Brandul Bloomingville se caracterizează prin designul nordic atemporal al produselor de calitate realizate din materiale naturale, cum ar fi ratan, lemn, iarbă de mare sau gresie. În plus, filosofia brandului este reciclarea și sustenabilitatea acestor materiale. Astfel, multe dintre produsele lor sunt sunt realizate din „resturi" din sticlă, lemn și bumbac.

Cine este femeia de la Bloomingville? Designerul Betina Stampe și-a împlinit pasiunea pentru decorare prin fondarea brandului Bloomingville în 2000 și de atunci își împărtășește pasiunea cu întreaga lume. Astăzi putem alege dintr-o gamă largă de accesorii pentru casă, textile, mobilier de designer și corpuri de iluminat. Patru colecții principale și mai multe colecții secundare sunt create în fiecare an, iar misiunea lor este, potrivit designerilor, de a aduce schimbări fericite în viața de zi cu zi.

Moi Mili: Sustenabilitatea pe primul loc

Calitate premium și manoperă locală în colaborare cu cei mai buni artizani și croitori din Polonia - acesta este brandul Moi Mili, care se concentrează în special pe colecții pentru copii. Pe lângă faptul că oferă produse de înaltă calitate, Moi Mili acordă atenție impactului asupra mediului înconjurător. Fie că ești interesat de așternuturi pentru bebeluși sau de scutece din muselină, ești sigur că vei primi un produs realizat exclusiv din materiale atent selecționate și în conformitate cu toate standardele europene.

Cine este femeia de la Moi Mili? Povestea brandului a început în 2012, când Klaudia Wcisło, o artistă talentată, a realizat primele decorațiuni pentru copii. De atunci, brandul a atras atenția criticilor de specialitate și promovat de reviste importante precum Vogue, Vanity Fair, Marie Claire și Wired.

Decorațiunile pentru casă și accesoriile pentru copii sunt disponibile acum în mai multe magazine din Europa, America de Nord, Asia sau Orientul Mijlociu.

Hammershøi Poppy: Design cu maci

Rikke Jacobsen este o artistă daneză care folosește acuarele în lucrările sale. În numeroasele sale ilustrații inspirate de modele botanice și delicate, ea se concentrează în primul rând pe dezvoltarea unei identități scandinave.

Vei regăsi caracterul distinctiv al lui Rikke Jacobsen, de exemplu, în frumoasa colecție de gresie Hammershøi Poppy, în care a ales ca model macul roz delicat. În lucrarea sa, ea a explorat diferitele etape de creștere a macului convinsă fiind că există ceva clasic, elegant și nordic în legătură cu acesta - la fel ca porțelanul care îi servește drept „pânză”.

Arta lui Rikke Jacobsen se regăsește și în colecțiile Hammershøi Christmas de la brandul Kähler Design, unde ne spune povești cu nuci, conuri de pin, îngeri, păsări și stele.