REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami în vizită la studioul youtuberului ceh Kovy și al partenerului său

Aruncă și tu o privire în atelierul însorit și spațios al celebrului youtuber Kovy și al partenerului său, stilistul Mira Romaniv!

Ce nu trebuie să lipsească din apartamentul lor din centrul Pragăi pentru a fi un spațiu perfect funcțional, confortabil și prezentabil?

Cum ai descrie stilul în care ați ales să amenajați studioul?

Deoarece camera principală și cea mai mare trebuia să fie tehnică, am decis să amenajăm confortabil celelalte două camere ale apartamentului. De aceea am ales culori naturale și produse realizate din materiale de calitate. Scopul nostru a fost de a ne bucura de un spațiu comod, dar care să arate și bine, estetic vorbind.

„De la bun început am avut amândoi aceeași viziune. Când am venit să vizităm apartamentul, am știut din prima clipă că acesta este spațiul pe care ni l-am dorit. Care a fost provocarea în timpul amenajării? Probabil pereții rotunjiți din două camere, dar se pare că ne-am descurcat perfect. Singurul lucru pe care nu-l puteți vedea sunt lunile lungi de pregătire. Avem însă acum un studio funcțional și prezentabil."

Cum ați împărțit atelierul? Cum arată o zi obișnuită în studio?

Cea mai mare cameră este studioul pentru canalul meu de youtube: „Hei, sunt Kovy....”
Cea de-a doua cameră este lumea magică a partenerului meu, adică biroul lui Mira, unde creează și se consultă cu clienții. A treia încăpere este spațiul dedicat întâlnirilor și relaxării. Va fi folosită nu doar de către noi, ci și de invitații noștri.

Care sunt piesele de mobilier preferate?

M: Pentru mine masa, scaunul și fotoliul. Nu sunt genul căruia îi place să stea într-un singur loc. Și este bine să poți să le oferi un loc și clienților și să creezi o atmosferă confortabilă în același timp.

K: Sunt încântat de canapeaua și scaunul din zona de relaxare. În general, camera a căpătat un aer chill-out, ceea ce mă bucură enorm.

Ce rol important ar trebui să îndeplinească atelierul?

Cea mai mare cameră este un spațiu tehnic și practic, în timp ce celelalte două sunt o simbioză între funcționalitate și aspect. Având în vedere că vom avea des invitați a fost important pentru noi să avem și un loc de relaxare pentru toată lumea.

Am proiectat studioul în primul rând pentru muncă, dar, din fericire, asta nu înseamnă că trebuie să fie un decor steril și neospitalier. Ne bucurăm foarte mult că nu este așa.