Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Bonami în vizită: un dining fascinant cu designerul fashion Cselényi Eszter

Dacă îți place atmosfera timpurilor vechi, iar spațiul să miroasă a parfum de flori, cu siguranță vei aprecia locuința luminoasă și masa foarte stylish aranjată a designerului Cselényi Eszter din Ungaria!
Eszter este visătoarea din spatele brandului fashion Celeni și iubește bucătăria orientală, mâncărurile Buddha, supele cremă și combinațiile interesante de servire a mesei. Așa că descoperă alături de noi cum arată apartamentul său și ce mobilier și accesorii a ales pentru acesta!

O masă plină cu flori

“Sunt foarte norocoasă să locuiesc și să lucrez într-un astfel de apartament plin de lumină naturală! În astfel de momente de stat mai mult acasă, este minunat să putem aduce în interior puțin din parfumul unor locuri îndepărtate, să privim la un tablou frumos care să ne evoce o stare de bine, ca și cum am călători cu gândul departe. Avem aproape tot timpul flori în locuință și cred că oferă o stare de bine, indiferent de anotimp. Tocmai de aceea vazele nu sunt de ajuns!!”

Foto: Darabos György

Prăjituri sănătoase
și „bolul lui Buddha”

„Pentru mine, gătitul e o rutină zilnică și a devenit și un hobby necesar din cauza diabetului. În același timp, văd frumusețe în orice fel de mâncare. Îmi plac culorile, specialitățile bucătăriei orientale, supele cremă, prăjiturile cu fructe și „bolul lui Buddha”. Acesta din urmă este un mix creativ de culori și ingrediente variate, servite într-un bol adânc.

Lumânări parfumate

„Mă asigur mereu că masa este aranjată frumos și că nimic de pe masă e în pachetul său original, chiar dacă doar iau doar un mic dejun rapid. Îmi place, de asemenea, să aprind lumânări deoarece creează o atmosferă plăcută. Sărbătorile, întâlnirile cu prietenii sunt momente perfecte pentru a-mi exersa pasiunea pentru înfrumusețarea mesei.”

Catifeaua, din nou în trend

„După o cină delicioasă, ador să mă relaxez în acest fotoliu, mai ales că-mi place mult catifeaua, dar și designul modern. Mereu m-a atras catifeaua și, din fericire, a revenit în trend. Trendurile din fashion și mobilier merg mereu mână-în-mână și putem vedea în același timp în publicațiile de companiilor de monitorizare a tedințelor exact ce se va întâmpla în aceste două lumi.”

Dragoste pentru covoare

„Îmi place să explorez constant lumea covoarelor, am tot căutat câțiva ani covoare vechi persane. Avem multe astfel de covoare pe care le tot schimbăm, uneori chiar le împrumutăm. În prezent, e un trend ca designerii de covoare să se inspire din covoarele clasice persane. A fost dragoste la prima vedere când am găsit covorul și este incredibil cât de mult a schimbat livingul și l-a făcut mult mai cozy.”