Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un balcon mic, dar frumos colorat și practic

Nu contează cât de mic este balconul tău, important este că te poți bucura de aer curat și soare. Este locul tău în aer liber, care (mai ales în oraș) este atât de mult apreciat. De aceea merită atenția cuvenită.

Inspiră-te din selecția noastră de accesorii și mobilier de exterior simple, dar elegante, care pot oferi balconului tău un stil original și practic.

Confort fără compromis

Balconul este un loc confortabil atâta vreme cât te poți relaxa în voie. Datorită materialelor de calitate, mobilierul modern de exterior poate concura cu fotoliul tău din living, în ceea ce privește confortul pe care ți-l oferă.

De aceea, scaunele și fotoliile de la Le Bonom se numără printre piesele noastre preferate.

O viață mai ușoară cu materiale de calitate

Atunci când alegi pernele și covorul pentru balcon, ține cont de calitatea și rezistența materialelor.

Accesoriile Fab Hab sunt fabricate din plastic reciclat, rezistent la radiațiile UV. Nici ploaia, nici soarele nu le afectează culoarea, de aceea covorul sau pernele tale nu trebuie schimbate după fiecare sezon de vară.

Jocul culorilor

Dacă ai ales negru sau gri ca și culoare de bază îți sugerăm să înveselești decorul cu galben, albastru, roz sau verde. Alege 2 până la 3 nuanțe și alternează-le.

Deși un astfel de amalgam de culori este considerat exagerat în interior, acesta creează un stil fresh și jovial pe balcon.

Descoperă mai multe inspirații pentru balcon și terasă!