Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Amenajarea unui living scandinav în nuanțe de primăvară

Ai visat dintotdeauna la un living minimalist care să aibă un aspect primavăratic, care să te ducă cu gândul la explozia de culoare și la trezirea naturii la viață? Oferă-i un look nou livingului tău, folosind mobilier sau decorațiuni în culori fresh și jucăușe, perfect combinate. Lasă-te inspirat de sfaturile noastre despre cum să creezi o amenajare care să îți aducă primăvara în casă și în suflet.

1

Axează-te pe forme simple

Designul simplu unei canapele sau al unei mese garantează un interior aerisit. Totuși, poți ”condimenta” imaginea încăperii cu unele piese în nuanțe închise. Iar dacă dorești să economisești cât mai mult spațiu, apelează la câteva piese pe cât de simple, pe atât de practice, cum ar fi un suport de haine minimalist.

2

Mobilierul variabil - mereu o alegere bună

În apartamentele sau locuințele mici, mobilierul variabil a reprezentat întotdeauna o alegere inspirată.

Spre exemplu, cu o canapea precum cea din colecția Bebop a brandului Karup Design, te vei bucura posbilitatea de a o ajusta după cum dorești, folosind cotierele. Se poate transforma cu minim de efort într-un șezlong relaxant sau într-un pat odihnitor pentru o persoană.

3

Piese variabile și confortabile

Nido este un fotoliu variabil care, odată pliat, seamănă cu un cuib în care te poți simți bine relaxându-te, citind sau urmărind filmele tale preferate. Mulțumită fixării cu benzi Velcro, fotoliul poate fi întins, rezultatul fiind o saltea semicirculară ideală pentru relaxare sau pe post de pat, atunci când ai oaspeți peste noapte. Atât de simplu încât și un copil îl poate modifica!

4

Combinații plăcute de motive și culori

Este indicat să folosești culori calde, complementare din punct de vedere estetic și care să completeze piesele de mobilier. Optează pentru câteva perne cu motive delicate și covoare în nuanțe pudrate, pentru a adăuga o vibrație pozitivă interiorului.

5

Decorațiuni minimaliste

Un interior scandinav minimalist include, bineînțeles, accesorii dintre cele mai simple. Alege corpuri de iluminat, lumânări și sfeșnice în nuanțe neutre sau pastelate. Pentru ca decorul să nu devină plictisitor, adaugă spre exemplu o statuetă neagră distinctivă.

Găsește aici mai multe piese practice pentru acest stil: