-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum amenajezi un spațiu de relaxare în grădină pentru o familie mare

Cu siguranță aștepți cu nerăbdare weekend-urile de primăvară și serile lungi de vară pentru a le petrece în grădină, alături de cei dragi. Te întrebi însă cum să amenajezi spațiul din aer liber pentru a fi elegant, dar și practic în același timp?

Este important să clarifici de la bun început ce rol trebuie să îndeplinească această amenajare. Iar noi te vom ghida cu privire la selecția de mobilier de grădină, accesorii textile și decorațiuni.

1. Selecția atentă a mobilierului de grădină

Deși nu lipsa spațiului te limitează atunci când alegi mobilierul pentru o grădină mare, există totuși câteva aspecte de care trebuie să ții cont. Dacă mobilierul va sta permanent în aer liber, merită să investești în materiale rezistente, de calitate, cu o finisare specială a suprafeței.

Dacă știi că vei muta de multe ori mobilierul din grădină sub un acoperiș, atunci vei aprecia masa și scaunele pliabile, de preferință din aluminiu ușor, dar rezistent.
Află mai multe recomandări și sfaturi despre alegerea mobilierul ideal pentru tine în articolul nostru.

Canapeaua de exterior Hartman oferă același confort ca și canapeaua din living. Datorită umpluturii pernelor de șezut cu o spumă cu uscare rapidă și a husei rezistente, canapeaua va face față cu brio ploilor trecătoare de vară.

Husele din colecția Jeremy sunt confecționate dintr-un material special și lavabil - Sunbrella, rezistent la intemperii. Datorită faptului că favorizează ventilarea aerului, materialul se usucă ușor și este anti-mucegai.

2. Alege stilul principal

Deși mai multe stiluri diferite se pot împleti în grădina ta (de exemplu, mobilierul modern cu niște accesorii ușor rustice), este bine să stabilești stilul care va da tonul amenajării și care să „conecteze” toate colțurile grădinii.

Apoi îl poți „condimenta” ici și colo cu un accesoriu sau o decorațiune în alt stil. Astfel grădina ta nu va fi nicidecum monotonă, dimpotrivă originală și cu personalitate.

3. Creează un spațiu privat de relaxare

Ai o familie numeroasă și ai impresia că permanent se întâmplă ceva în jurul tău? Atunci ai nevoie din când în când să te detașezi un pic și să te refugiezi într-un colț relaxant.

Poate fi un hamac sau un scaun suspendat cu suport, la umbra copacilor, nu departe de masa principală. Să nu te surprindă însă faptul că va exista mereu un mare interes pentru acest loc.

Descoperă mai multe accesorii și piese de mobilier pentru grădină! Inspiră-te ♥