Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Activități pentru acasă: mănâncă, meditează și
simte-te bine

Se petrec multe lucruri în lume în prezent, așa că e momentul perfect pentru a te retrage mai mult în „regatul” tău de acasă. Tu decizi ce vrei să faci cât stai în casă: vrei să experimentezi noi rețete, să începi să meditezi sau, pur și simplu, să-ți organizezi timpul pentru următoarea perioadă?
Orice ai alege, noi te ajutăm să ai la îndemână toate cele necesare.

Pregătește ceva nou pentru cei dragi! Chiar dacă nu-ți iese bine din prima, măcar o să ai experiență pentru data viitoare. E momentul perfect pentru a exersa lucruri noi.

Ieși de pe online, aprinde o lumânare parfumată și relaxează-te meditând. Trebuie doar să-ți iei căștile și să pui muzică. Ce preferi, sunetul valurilor mării sau piesele Rolling Stones?

Acum e momentul perfect pentru petrecerile în pijamale alături de copiii tău. Așadar, asigură-te că ai o saltea cât mai confortabilă și așternuturi plăcute la atingere.

Încearcă metoda de organizare „Getting Things Done” sau citește cartea „The End of Procrastination”. După aceea, echipează-te cu planificatoare și notițe adezive care să te ajută să te organizezi cât mai eficient.