Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Sfaturi pentru aranjarea mesei de Crăciun în stil minimalist

Un stil fără mari pretenții, inspirat de materiale naturale, dar realmente fermecător. Descoperă cum poate arăta masa de Crăciun influențată de o abordare minimalistă a vieții de zi cu zi. Nu te gândi că nu va fi suficient de festivă, dimpotrivă. Mizează pe alegerea pieselor potrivite, decorațiuni de bun gust și vei crea o compoziție inedită chiar și fără elemente excentrice!

Ia loc la masa de Crăciun care combină formele și liniile simple cu o paletă discretă de culori!

1

Imperfecțiunea ca avantaj

În timp ce piesele simple din porțelan cu forme perfecte nu se demodează niciodată, farfuriile din gresie cu marginile neregulate adaugă o notă dezinvoltă mesei. Cu un set într-o culoare neutră, cum ar fi alb, crem sau gri, vei crea o impresie elegantă și cu vase din ceramică.

Sfat:
Combină vesela! De exemplu, alege o farfurie întinsă gri și așază deasupra ei o farfurie adâncă de o culoare diferită.

2

Tacâmuri simple, dar rafinate

Aspectul festiv nu este neapărat pus în valoare de tacâmurile extravagante. Poți rămâne fidel minimalismului și să alegi tacâmuri simple din metal colorat.
Dacă vrei însă, poți încerca și piese ornamentate - de preferință, tacâmurile cu detalii aurii care adaugă farmec și eleganță deopotrivă.

3

Șervețele ca decorațiuni

Șervețelele textile sunt ideale pentru a le folosi la decorarea mesei. Cele din in ne captează atenția prin textura lor interesantă și prin caracterul lor practic. Nu sunt doar ecologice și antibacteriene, dar sunt mai moi după fiecare spălare. Împăturește șervețelul textil și fă-i un nod la mijloc. Adaugă o crenguță de brad, un băț de scorțișoară sau o turtă dulce și vei avea un decor elegant fără să te coste în plus nici timp nici bani.

4

Pahare atemporale

Lasă băutura să epateze prin paharele transparente! La urma urmei, vei servi cu siguranță un vin bun și merită să îi permiți să-i fie admirată culoarea. Paharele transparente sunt mai ușor de combinat și pot fi folosite chiar și la ocazii mai puțin festive. Paharele în formă de lalea sunt potrivite pentru vinul alb, paharele mai mari, în formă de balon, pentru vinul roșu, iar paharele flute pentru șampanie.

5

Accesorii modeste

Dacă îți mai rămâne spațiu printre farfuriile și platourile cu mâncare, adaugă pe mijlocul mesei suporturi simple de lumânări, vaze minimaliste și câteva ramuri de conifere sau conuri de brad.

Mai multe idei și produse