Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

50+ ajutoare indispensabile pe care le vei aprecia când pregătești masa

Vino cu noi să descoperi o selecție de gadgeturi care îți vor facilita pregătirea a numeroase feluri de mâncare, deserturi și băuturi. S-ar putea să descoperi accesorii despre care nici nu știai că există și să nu-ți poți imagina cum te-ai descurcat până acum în bucătărie fără ele.

Ce vei aprecia în fiecare bucătărie

Mărunțitoarele, polonicele, sucitoarele, spatulele, strecurătoarele, decojitoarele sau presele - toate aceste gadgeturi facilitează pregătirea rapidă și ușoară a alimentelor. Alege însă doar piese bine lucrate, realizate din materiale de calitate. În acest fel, nu numai că vor fi ușor de folosit, dar și extrem de eficiente.

Pentru iubitorii de carne

O varietate de ajutoare, cum ar fi sigilatoarele, ciocanele de frăgezire, țepușele pentru frigărui sau foarfecile pentru carne asigură pregătirea și servirea fără probleme a delicateselor tale preferate.

Pentru împătimiții coptului

Cu noile forme, cu greutatea ideală sau cu rola reglabilă oricine coace ocazional va simți o stare de pură încântare. Sau cumpără un gadget care să faciliteze crearea de noi bunătăți. Precum un set de copt macro.

Trucuri pentru gătit rapid și sănătos

Ești descurajat de dificultatea ridicată și de timpul îndelungat de pregătire a unora dintre mâncărurile sănătoase? Din fericire, numeroase instrumente de prelucrare a legumelor sunt produse de branduri precum Lékué și Joseph Joseph.

Pentru barmani

Pregătește-ți băutura mixtă preferată cu toate ornamentele în confortul propriei case. Cu un shaker stilat, paie metalice, pietre de răcire sau un concasor de gheață, băutura ta de acasă va avea gustul pe care îl cunoști.