Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

5 motive pentru care ai nevoie de un covor

Încă te numeri printre adversarii fermi ai covoarelor în locuință? Descoperă alături de noi cinci motive pentru care clasicul covor îți va îmbunătăți spațiul. Nu numai că poate transforma cu ușurință orice încăpere, dar are și o serie de beneficii practice - de la păstrarea temperaturii camerei până la atenuarea zgomotului. Pe scurt, uneori, covorul este cea mai simplă (și mai ieftină) soluție pentru toate provocările de design interior.

1. Adaugă stil interiorului

Un covor poate îndeplini un rol solitar în orice încăpere, dar poate, de asemenea, să o accentueze și să o îmbunătățească estetic. Le poți schimba în funcție de anotimp sau de tendințe, în caz că îți dorești să faci investiții în design. Unele covoare sunt atât de impunătoare încât pot fi expuse pe podea ca veritabile opere de artă.

2. Sporește confortul

Covoarele nu sunt plăcute doar la vedere, ci și la atingere. Bucură-te de senzația tactilă plăcută, fie că pășești pe iută naturală sau că te afunzi cu picioarele în blană moale. Sunt cu atât mai utile în locurile în care ajungi cel mai des, cum ar fi zona patului, a canapelei sau în spațiul de dining.

3. Reține căldura

Covorul este un izolator excelent, crește temperatura podelei, menține confortul picioarelor și reține căldura din încăpere cu 20%. Orientează-te spre covoare din lână, care sunt cele mai potrivite pentru această sarcină, sau decorează-ți spațiul interior cu covoare din blană sintetică.

5. Delimitează spațiul

Designerii profesioniști știu că, cu ajutorul a doar câtorva covoare, casa ta se poate transforma dincolo de orice recunoaștere. Covoarele sunt excelente pentru a diviza, delimita și conecta diferite părți ale unei încăperi. Un covor devine un separator vizual, delimitând cu precizie zona de luat masa, spațiul de living sau colțul de lectură.