-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

5 motive pentru a investi într-un covor de exterior

Deși le vedem din ce în ce mai des printre accesoriile de grădină, covoarele de exterior nu sunt încă tocmai prezente pe terasele sau balcoanele noastre.

Și este păcat, pentru că, pe lângă stilul lor incontestabil, au multe caracteristici funcționale și practice, care te fac să te îndrăgostești de ele. Vino să le descoperi avantajele alături de bloggerița din Slovacia Ivanou Gáborik.

1. Stil pe termen lung

Culorile și modelele covoarelor de exterior nu sunt doar frumoase la vedere, ci și durabile. De fapt, aceste covoare sunt cel mai adesea fabricate din polipropilenă rezistentă la UV astfel încât nu trebuie să te gândești că modelele vibrante s-ar putea decolora de la soare după primul sezon.

„Cel mai mare avantaj momentan este că micuța noastră Bella petrece mai mult timp în aer liber, iar covorul de exterior a devenit locul preferat unde aducem jucăriile și ne jucăm împreună, dansăm, citim cărți, luăm cina. Este plăcut la atingere și foarte ușor de curățat.“

2. Rezistență la vreme capricioasă

Materialul din care sunt confecționate covoarele de exterior nu se decolorează, este rezistent la mucegai și la intemperii. Va face față ploilor trecătoare de vară cu siguranță.

„Covorul nostru a fost plouat de multe ori și încă arată ca nou. Îl avem de câteva luni și a supraviețuit chiar și zăpezii de la începutul primăverii.“

3. Adecvat pentru diferite suprafețe

Poți folosi covorul de exterior pe pavaj, iarbă, beton, dale din lemn - practic pe orice suprafață pe care o ai la dispoziție. Un covor asigură confortul picioarelor tale și, în plus, va face spațiul exterior confortabil creând impresia unui living în aer liber.

„Covorul de exterior se numără printre piesele extrem de nepretențiose și practice de grădină. L-aș recomanda oricui. Eu am pus ochii și pe un alt model.“

4. Întreținere simplă

Orice accident cu spaghete răsturnate sau vin roșu vărsat poate fi rezolvat cu ușurință prin simpla ștergere cu o cârpă umedă, iar în cazuri mai grave, clătirea cu un furtun de apă de grădină va fi de ajutor. Apoi, lasă covorul să se usuce la soare și va fi ca nou.

„Întreținerea ușoară a acestor covoare va surâde familiilor cu copii mici și a celor care au animale de companie.“

5. Utilizare maximă

Când sezonul estival se termină și te muți din „salonul din grădină" în casă, covorul de exterior nu trebuie neapărat să ajungă în pod.

Dacă modelul și culoarea îți permit, rezistența îl face ideal pentru zonele cu trafic mare - cum ar fi bucătăria, holul sau chiar baia. Asigură-te doar că ai un covoraș antiderapant dedesubt!

„Îmi place versatilitatea acestei piese mai ales pentru că funcția ei nu se termină odată cu vara. Pot să întind covorul pe hol toată iarna fără să pară că nu îi este locul acolo.“

Nu ți-ai găsit încă covorul de vis? Descoperă-l în categoria noastră de covoare ♥