Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăTotul despre cumpărături Totul despre cumpărături Despre calitate la Bonami

Despre calitate la Bonami

Cumpărăturile online sunt distractive și relaxante, dar cum alegi un produs pe care nu îl poți atinge? Are calitatea la care te aștepți? Materialele din care este fabricat se potrivesc nevoilor tale? Pentru ca tu să poți alege rapid și în cunoștință de cauză am creat filtrele Bonami, care stabilesc nivelul de calitate al fiecărui produs, conform unor reguli clare. Acestea acoperă materialele, modul de procesare sau chiar design-ul. Astfel, îți vei da seama imediat dacă un produs se ridică la înălțimea așteptărilor tale.

Calitate Basic

O alegere inteligentă, prietenoasă cu portofelul tău. Produse simple, dar calitative, care îți vor fi alături în fiecare zi.
  • Materiale basic și construcție simplă;
  • Un design simplu, care va completa orice interior;
Descoperă produsele

Calitate Extra

Eticheta aurie este garanția unui raport calitate-preț excelent. Nu vei da greș alegând astfel de produse, iar dacă le oferi grija cuvenită, acestea îți vor fi alături mulți ani de acum înainte.
  • Materialele de calitate, dimpreună cu prelucrarea corectă și precisă reprezintă promisiunea unei durate extinse de utilizare a produsului;
  • Un design practic și atractiv, care îți va aduce o stare de bine și nu se va demoda niciodată;
Descoperă produsele

Calitate Premium

O alegere pentru pretențioși și pentru oricine își dorește ceva mereu special. Produse fabricate din materiale durabile și atent selectate. Dacă le acorzi îngrijirea potrivită, îți vor fi alături toată viața.
  • Materiale alese cu grijă și prelucrare excepțională, cu atenție la fiecare detaliu;
  • Un look unic și sofisticat, provenit adesea de la branduri premium și designeri cu renume;
Descoperă produsele

Cum am făcut departajarea între categoriile de calitate?

Trecerea prin zeci de produse și categoriile respectiv, criteriile pe baza cărora sunt sortate, este un proces obositor și de durată. În următorul articol vei descoperi cum gestionează colegii noștri de la achiziții această provocare și cum a luat naștere acest proiect.
Citește interviul