Până la -20% pentru o amenajare în stil SCANDI | Economisește azi →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Zone

Brandul danez Zone impresionează prin portofoliul său variat, care include atât accesorii practice într-o locuință cât și articole textile sau mobilier. Principalul avantaj al produselor acestui brand este combinația dintre funcționalitatea ridicată, materiale de calitate și un design adaptat tendințelor actuale.

3 motive să alegi Zone

Prin combinarea tradiției stilului scandinav cu elemente moderne, brandul Zone creează produse apreciate la nivel mondial, concepute pentru a ne face viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută.

Un design rafinat
În colaborare cu o echipă de design exclusivistă, Zone sfidează convențiile și se bazează pe modele inovatoare care au câștigat peste 50 de premii internaționale.

Mulți ani de experiență
Pe lângă design, succesul brandului este garantat de o experiență de peste 20 de ani în această industrie, care l-a ajutat să își consolideze valoarea și încrederea pe piață.

Ambalaje mai prietenoase cu mediul
Brandul ia măsuri în favoarea mediului prin procesul de ambalare. În timp ce cutiile sunt fabricate din carton certificat FSC, cerneala folosită pentru imprimare este din soia.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Disponibilitate
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 96 din 427 produse