REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O vizită în grădina bloggeriței Smooth & Cooking

Aruncă o privire la modul în care o mamă a doi copii, bloggerița de la smoothandcooking, se bucură de vară în grădină. Inspiră-te din selecția de accesorii și mobilier de grădină confortabil, care au transformat colțul ei de grădină într-o oază! Acum zilele tropicale le petrece cu bucurie.

Masa ideală de grădină

„Când am ales masa, am pus accentul pe calitate, dar dimensiunea și rezistența au fost, de asemenea, importante pentru noi. În cele din urmă, am optat pentru masa La Forma.  

Metalul negru este un element elegant combinat cu blatul din lemn masiv. Băuturile vărsate din greșeală pe blatul din stinghii se vor scurge imediat, iar noi nu trebuie să ne facem mari griji că masa se va păta. Masa poate găzdui confortabil până la 6 persoane, ceea ce este ideal pentru noi."

Selecția de fotolii și scaune

„A fost o situație dificilă pentru mine. Inițial, am vrut să am toate scaunele diferite. Dar selecția mi-a dat mari bătăi de cap, așa că am apelat la cititorii blogului meu.

Un cititor a lăudat aceste scaune de la Le Bonom, iar eu nu pot decât să fiu de acord cu el. Sunt extrem de confortabile, mari, dar și suficient de înalte pentru a lua masa. Toți cei care vin în vizită la noi le laudă."

Accesorii pentru o atmosferă potrivită

„Alegerea accesoriilor potrivite este probabil cea mai grea parte. Acestea creează impresia și atmosfera generală. Așa că am o regulă. Oricât de mult mi-aș dori să le am pe toate imediat, le achiziționez treptat, le mut des până le stabilesc locul final.

De bază sunt mesele auxiliare, pe care le folosim pentru vase când facem grătar, pentru ghivece sau pentru accesoriile și jucăriile copiilor. Apoi am ales ghivece de diferite dimensiuni, modele și materiale. Am descoperit că este util să combin betonul, iarba de mare și răchita."

Iluminată ca o terasă de la malul mării

„Pentru a mă bucura pe deplin de serile de vară în grădină, am completat amenajarea cu felinare și ghirlande suspendate. La început am optat pentru cele cu panouri solare, pe care le-am completat cu ghirlande luminoase pentru o atmosferă ca la un restaurant de pe malul mării.

Felinarele solare se aprind în fiecare seară, dar am și un felinar cu lumânări pentru ocazii speciale. Din nou, am combinat diferite materiale și culori."  “

Covor în aer liber

"Mulți ne întreabă despre covorul de exterior. Noi folosim covor pe terasă de mulți ani. La început am ales un covor din plastic pentru că era un material rezistent la intemperii. Dar de îndată ce am adăugat pergola, am ales un covor de exterior țesut. Nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, dar este și plăcut la atingere."

Piscină pentru copii (și părinți)

„Am lăsat alegerea piscinei la latitudinea lui Tobi. Putea să aleagă una albastră cu un diametru de 120 cm sau una transparentă cu sclipici cu un diametru de 150 cm. A ales-o pe cea mai mare și a făcut bine. Încap și eu în ea.“