-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Un vis devenit realitate: Makeover în stil glamour

Dagmar, de nouă ori bunică, nu a avut o viață ușoară. Și-a crescut singură cei 4 copii, a trăit din salariu în salariu și nu a avut noroc în dragoste. De aceea, fiica ei, Lucie, a înscris-o la acest proiect makeover pentru a-i oferi ocazia să aibe o casă așa cum merită, după mulți ani de sacrificii pentru familie.

Descoperă mai jos cum a decurs întregul proiect makeover îndrumat de designeri cu experiență! Proiectul este realizat și difuzat în cadrul unei emisiuni de la TV Prima din Cehia.

Interior încremenit în timp

Dagmar locuiește într-un apartament cu două camere de 38 de ani. A primit renovarea dormitorului drept cadou de Crăciun de la copiii ei, dar în rest, nimic nu s-a schimbat în apartament de-a lungul anilor. Iar acest lucru se vede.

Dagmar este o doamnă inteligentă, astfel că designerii au dorit ca interiorul casei sale să îi reflecte personalitatea. Prin urmare, au decis să asorteze accesoriile de interior într-un stil glamour elegant și îndrăzneț.

Măsuța de cafea cu blat de marmură a devenit o piesă ce iese imediat în evidență în living. Decorațiunile de perete și corpurile de iluminat aurii adaugă o notă distinctivă camerei.

Living „ÎNAINTE” și „DUPĂ”

Zone practice în living

Grație divizării intelgiente a spațiului, în micul living amenajat a reușit să încapă nu numai o masă de dining, ci s-a putut crea și un colț de lucru în care Dagmar să coasă. În partea cealaltă a camerei se află un loc de joacă și relaxare pentru nepoții săi.

Un hol luminat și organizat

Cu ajutorul culorilor deschise, a modelelor cu plante și a decorațiunilor aurii, designerii au reușit să transforme holul întunecat și dezordonat într-un loc mai luminos. De asemenea, oglinzile măresc și ele spațiul în mod optic.

Coridor „ÎNAINTE” și „DUPĂ”

Makeover realizat de designerii Kamila Douděrová și František Kobližka.