Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Trendurile anului 2021: canapele

Camera ta de zi are nevoie de o schimbare? Oferă-i o nouă viață, sub forma unei canapele noi și confortabile. Te vom sfătui exact ce culori, materiale și forme să alegi pentru a îți aduce camera de zi... la zi cu cele mai noi trenduri. Citește în continuare pentru a descoperi toate trendurile anului 2021.

Ce materiale sunt la modă?

Reiatul

În 2020, am descoperit cu toții o întoarcere în forță a reiatului, un material care rămâne popular și anul acesta, mai ales în rândul canapelelor. Este o țesătură durabilă și puternică, oferind culori interesante și rezistente. Totuși, cel mai remarcabil detaliu al său rămâne textura.

Catifeaua

Catifeaua este un material care s-a făcut dintotdeauna remarcat pentru aspectul său elegant, regal chiar. Este atât de plăcut la atingere, dând canapelelor un luciu plăcut și punându-le în evidență design-ul. Structura și aspectul catifelei arată minunat atât în spații luminoase, cât și întunecate. Iar asta o face perfectă pentru stilurile glamour, retro sau chiar minimalist.

Combinații de stiluri diferite

Ai o familie mare și primești vizite adesea? Alege două canapele și două fotolii - fiecare dintre ele într-un alt stil.

Diferențele pot fi atât în privința culorii, cât și a dimensiunilor, design-ului și a materialelor. Ce-ai zice de o combinație dintre o canapea din piele și una din catifea sau piele întoarsă?