Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Trenduri în materie de lumini pentru toamna și iarna 2021/2022

Renovezi locuința sau pur și simplu vrei să aduci un vibe fresh în interior cu ajutorul unor noi lumini? Atunci alege corpuri de iluminat care adaugă în spațiu un caracter unic. Descoperă care sunt trendurile de anul acesta!

Corpuri de iluminat din sticlă cu efect fumuriu

Piesele din sticlă în nuanțe fumurii arată elegant și au un vibe fresh. Sticla gri și colorată adaugă o notă neobișnuită în decor. Partea bună? La noi poți găsi corpuri de iluminat cu suprafață lucioasă, dar și care sunt mate.

Nuanțele de chihlimbar sunt și ele în trend deoarece creează o impresie primitoare. Totuși, culoarea este unul dintre cele mai evidente elemente, așa că e potrivită într-un interior mai expresiv.

Lustrele din sticlă se remarcă cel mai bine în dormitoarele decorate în stil modern sau glamour.

Corpuri de iluminat din materiale naturale

Iubești natura? Atunci adu-o la tine în casă! Un alt trend din acest an constă în alegerea materialelor naturale, care, pe drept spunem, sunt atemporale, delicate și adevărate nu numai pentru cei care susțin ecologia.

Popularitatea materialelor naturale, precum bambusul, ratanul, iuta sau lemnul este bazată pe accesul pe care-l avem la resursele ecologice și dorința pentru autenticitate.

Corpuri de iluminat industriale și minimaliste

Iluminatul în stil industrial are două principii importante - simplitatea și caracterul practic. Nu vei da greș cu o lustră din metal în orice nuanță de gri simplu, antracit sau negru ca sursă principală de iluminat. Dacă dorești să aduci puțină culoare în interior, poți opta chiar pentru o nuanță de albastru petrol, galben, roșu sau portocaliu.

Descoperă mai multe sfaturi pentru alegerea corpurilor de iluminat!