REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Trenduri în materie de lumini pentru toamna și iarna

Renovezi locuința sau pur și simplu vrei să aduci un vibe fresh în interior cu ajutorul unor noi lumini? Atunci alege corpuri de iluminat care adaugă în spațiu un caracter unic. Descoperă care sunt trendurile de anul acesta!

Corpuri de iluminat din sticlă cu efect fumuriu

Piesele din sticlă în nuanțe fumurii arată elegant și au un vibe fresh. Sticla gri și colorată adaugă o notă neobișnuită în decor. Partea bună? La noi poți găsi corpuri de iluminat cu suprafață lucioasă, dar și care sunt mate.

Nuanțele de chihlimbar sunt și ele în trend deoarece creează o impresie primitoare. Totuși, culoarea este unul dintre cele mai evidente elemente, așa că e potrivită într-un interior mai expresiv.

Lustrele din sticlă se remarcă cel mai bine în dormitoarele decorate în stil modern sau glamour.

Corpuri de iluminat din materiale naturale

Iubești natura? Atunci adu-o la tine în casă! Un alt trend din acest an constă în alegerea materialelor naturale, care, pe drept spunem, sunt atemporale, delicate și adevărate nu numai pentru cei care susțin ecologia.

Popularitatea materialelor naturale, precum bambusul, ratanul, iuta sau lemnul este bazată pe accesul pe care-l avem la resursele ecologice și dorința pentru autenticitate.

Corpuri de iluminat industriale și minimaliste

Iluminatul în stil industrial are două principii importante - simplitatea și caracterul practic. Nu vei da greș cu o lustră din metal în orice nuanță de gri simplu, antracit sau negru ca sursă principală de iluminat. Dacă dorești să aduci puțină culoare în interior, poți opta chiar pentru o nuanță de albastru petrol, galben, roșu sau portocaliu.

Descoperă mai multe sfaturi pentru alegerea corpurilor de iluminat!