Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Trenduri în bucătărie cu o notă de lux

Popularitatea bucătăriei a crescut mult în ultima perioadă, fiind folosită acum mai mult ca niciodată. Deoarece petrecem din ce în ce mai mult timp acasă, gătitul a devenit și un hobby, nu doar o activitate necesară.

Tocmai de aceea, vasele de calitate sunt din nou la modă și favorizează nu doar gătitul eficient ci și aspectul estetic al bucătăriei. Descoperă selecția noastră de produse utile și alege tot ce ai nevoie!

Oale și cratițe de calitate înaltă

Culoarea caldă și strălucitoare arămie, oțelul inoxidabil și aluminiul sunt apreciate datorită calității pe care o au. Până la urmă, aceste materiale sunt folosite de profesioniști, deoarece ajută să gătești mai rapid și mai eficient din punct de vedere energetic. Deși prețul de achiziție poate fi mai mare, produsele vor rezista mai mult timp.

La Bonami poți găsi produse de la brandurile de renume Pantole Agnelli și de Buyer.

Poți servi mâncarea în vase din cupru, care adaugă o notă de originalitate în aranjamentul mesei. Iar dacă vrei să aranjezi o masă la perfecție, adaugă și tacâmuri din cupru care să se potrivească cu vesela.

Tocătoare

Dacă există un lucru pe care ar trebui să-l introduci neapărat în echipamentul bucătăriei tale, acela ar fi un tocător de servire. Brânzeturile, aperitivele și alte delicatese vor arăta super pe un astfel de tocător decât pe un platou din plastic.

Printre trenduri se numără și tocătoarele din marmură, care creează o impresie de lux și oferă bucătăriei și zonei de dining un look exclusivist. În plus, fac parte dintre trendurile sustenabile deoarece sunt durabile în timp și foarte ușor de combinat cu alte materiale.