-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Trenduri în materie de covoare

În timp ce piesele de artă sau de mobilier sunt poziționate în așa fel încât să iasă imediat în evidență, ceea ce se află sub ele trece adesea neobservat. Trebuie să ținem cont de faptul că, ales corect, un covor poate scoate în evidență sau schimba total aspectul unei camere.

În plus, poți schimba aspectul locuinței tale fără a scoate prea mulți bani din buzunar doar alegând un nou covor. Aruncă o privire la trendurile în materie de covoare din toamna aceasta și amenajează-ți casa după bunul plac!

Covoare cu inspirație din Orient

Când ne gândim la țările din Orient, mintea ne duce, probabil, la Maroc, India sau Persia, la culorile intense, ornamentele și atmosfera confortabilă specifică lor. Iar aceste caracteristici și culori sunt exact surprinse de către covoarele în stil oriental.

Covoarele orientale și persane sunt făcute, în general, din materiale naturale, dominante fiind lână și viscoza.

La Bonami poți găsi o mulțime de variante accesibile la preț și în același timp ușor de întreținut. Pot fi folosite chiar și într-un interior mobilat în stil industrial, eclectic, boem sau clasic.

Model vintage

Un alt trend e reprezentat de covoarele vintage. Vibe-ul nostalgic pe care acestea îl inspiră va fi apreciat mai ales de iubitorii de antichități, chiar dacă sunt adecvate și pentru un interior modern. Sunt exact ca niște comori transmise din generație în generație, iar aspectul lor decolorat face să pară ca și cum timpul și-a pus amprenta asupra lor, dar într-un mod original și deosebit.

Încă n-ai găsit ce-ți place? Alege dintre peste 1600 de piese în diverse stiluri!