Primăvara acasă și în aer liber | Inspiră-te →
Începe sezonul grădinăritului | Pregătește-te →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Transformarea terasei într-o oază de relaxare by Katka Jakeš

Te numeri printre cei care iubesc vara și o așteaptă cu nerăbdare pe tot parcursul anului? În zilele lungi și însorite, grădina sau terasa este refugiul tău preferat?

Pregătește un cocktail proaspăt și lasă-te inspirat de Katkou Jakeš, care îți va arata cum să creezi o atmosferă estivală și subtil tropicală în spațiul tău de relaxare, cu mobilier de grădină testat de ea. Descoperă câteva idei de amenajare a terasei, astfel încât să te bucuri de frumusețea amurgului de vară și de prospețimea dimineților sezonului cald!

Alegerea mobilierului

Mobilierul de grădină definește spațiul exterior al casei tale, întreține voia bună și contribuie la relaxare după o zi lungă și obositoare.
De aceea este foarte importantă alegerea unor piese de înaltă calitate, rezistente, confortabile și atemporale, de care să te bucuri pe parcursul multor veri.

Terasa Katkăi Jakeš este dotată cu un set de grădină de calitate, de care s-a îndrăgostit.

Cu ajutorul acestuia și a altor accesorii a reușit să creeze un spațiu elegant, confortabil și minimalist în tonuri plăcute, care denotă acel vibe tropical.

Accesorii de grădină în culori de citrice

Accesoriile potrivite pot face minuni - acordă prioritate motivelor naturale, precum decorațiunile din lemn sau iarbă de mare. Nu uita să așezi pe masa de exterior un bol mare plin cu fructe proaspete. Portocale, lămâi, lămâi verzi - toate acestea vor adăuga o imagine exotică spațiului.

Folosește nuanțele fructelor de pădure de la malul mării ca bază pentru schema de culori a decorului și a textilelor de grădină. În cele din urmă, impresia va fi, fără îndoială, sporită de fundalul verde creat de plantele și florile din grădina ta.

Pariază pe mobilierul din ratan!

Vara este anotimpul când avem parte de caniculă și căldură aproape insuportabilă, de aceea mobilierul din ratan este foarte recomandat deoarece acesta „respiră”. De asemenea, foarte apreciat este și ratanul artificial.

De exemplu, un fotoliu suspendat realizat din ratan artificial arată foarte elegant și modern - datorită confortului său, acesta este preferatul Katkăi.

În plus, mobilierul de exterior din ratan are avantajul că necesită doar o îngrijire de rutină. Acesta este un material durabil, puternic și flexibil, care va rezista ani de zile.

Covoare de exterior

Covorul pentru exterior este special conceput pentru a rezista la intemperii și pentru a-și păstra suprafața frumoasă.

Un covor de exterior are același scop ca și un covor de interior: conectează zona de ședere într-un tot unitar.

Un covor atrage în egală măsură atenția asupra detaliilor, permițându-ți să creezi un decor cu adevărat personalizat pentru spațiul tău de relaxare.