-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Există materiale textile preferate și de câini ne confirmă bloggerița HeyJulie

Învelit cu o pătură pufoasă în timpul somnului de după-amiază? Acesta nu este doar visul fiecăruia dintre noi, ci probabil și al animalelor noastre de companie. Animalul tău preferat se poate bucura de confortul accesoriilor textile la fel de mult ca și tine, dacă sunt bine alese.
Sfaturile bloggeriței HeyJulie te ajută să găsești răspunsul la întrebarea: „Care sunt materialele potrivite pentru decorul interior al unei case cu un câine?”

Julia Inzsöl, adică HeyJulie, a lucrat ca manager de comunicare într-o companie de produse cosmetice, dar din vara anului 2017 își dedică timpul canalului ei de Youtube și paginii personale de pe Instagram.

Pe lângă fotografiile minunate și conținutul interesant pe care îl publică, am descoperit că face o echipă bună cu patrupedul ei, beagle-ul Ellie. Prin urmare ea împărtășește cititorilor Bonami recomandări cu privire la ce să caute atunci când aleg accesoriile textile dacă au acasă animale de companie.

Armonia perfectă a culorilor

În calitate de proprietar al unui câine, Julia susține că un aspect important în alegerea materialelor textile este culoarea.

„Întrucât Ellie are o blană în culori deschise, am ales nuanțe similare pentru articolele textile. Desigur, năpârlirea nu poate fi evitată, este omniprezentă, dar mai puțin vizibilă dacă alegi culorile dintr-o paletă similară. De asemenea, este important să aspiri covorul regulat, de aceea va fi întotdeauna mai ușor cu unul cu fir mai scurt. De exemplu, este potrivit covorul Universal, care este, de asemenea, rezistent la trafic și pete. ”

Materiale adecvate

Deși în general nu sunt considerate potrivite pentru animalele de companie patrupede, Julia și Ellie se bazează pe țesături mai dense și tricotate. Firele lungi, care se încurcă, nu sunt cea mai bună alegere pentru un câine. „Pe de o parte, își poate prinde ușor ghearele în ele, pe de altă parte, aceste țesături se distrug repede. Materialele dure precum iuta, pielea sau imitația de piele sunt, prin urmare, mult mai practice, iar un material sintetic rezistent și mai ușor de curățat poate fi, de asemenea, o alegere bună. ”